falco napisał(a): temat jak temat tyle że nadeszły takie czasy że w każdym zakładzie znajduje się taki ,,przyjaciel,, który was wysłucha i .... ;)ty nie wiesz to po co sie wpierdzielasz????
,,wazelina ,,w cenie :) i to niekoniecznie kosmetyczna :D niektórym wystarczy szare mydło :P
palemajki napisał(a):Ktoś tu powiedział że "żal dupe ściska" a "prawda w oczy kole" niestety... I każdy sie może wypowiedziec.falco napisał(a): temat jak temat tyle że nadeszły takie czasy że w każdym zakładzie znajduje się taki ,,przyjaciel,, który was wysłucha i .... ;)ty nie wiesz to po co sie wpierdzielasz????
,,wazelina ,,w cenie :) i to niekoniecznie kosmetyczna :D niektórym wystarczy szare mydło :P
palemajki napisał(a):falco napisał(a): temat jak temat tyle że nadeszły takie czasy że w każdym zakładzie znajduje się taki ,,przyjaciel,, który was wysłucha i .... ;)ty nie wiesz to po co sie wpierdzielasz????
~ napisał(a): Jestem oburzony tym co przeczytałem o kierowniczce restauracji której jestem częstym gościem. Oburza mnie również reakcja ludzi. NIE ZNASZ, NIE PISZ. Pojedź, poznaj, porozmawiaj, zjedz dobrze a potem PRZEPROŚ.Może właśnie niektórzy znają dlatego pisza. Nikt sobie z d... tego nie wyciąga. Poznalam dlatego wypowiadac sie nie bede. Jedzenie byc moze jest i dobre ale szacunkek do ludzi... Przeprosic... hym... "Chcesz zmieniac swiat to zacznij od siebie"
PANI KIEROWNICZKO PROSZĘ SIĘ NIE PRZEJMOWAĆ !!!!! MY CO ZNAMY PANIĄ I PANI DZIEWCZYNY WIEMY JAK JEST NAPRAWDĘ.
JEŻELI BĘDZIE PANI CHCIAŁA DOCHODZIĆ SWOICH PRAW CHĘTNIE POMOGĘ. BĘDĘ U PANI W RESTAURACJI JUTRO.
POZDRAWIAM