Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca na stacji paliw Soley Areca w Osłej

2443
#Jasiu82 nieaktywny
5 lipca 2012r. o 21:52
nagrajcie ja i do sadu pracy
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
7799
#palemajki nieaktywny
5 lipca 2012r. o 23:18
falco napisał(a): temat jak temat tyle że nadeszły takie czasy że w każdym zakładzie znajduje się taki ,,przyjaciel,, który was wysłucha i .... ;)
,,wazelina ,,w cenie :) i to niekoniecznie kosmetyczna :D niektórym wystarczy szare mydło :P
ty nie wiesz to po co sie wpierdzielasz????
~... niezalogowany
5 lipca 2012r. o 23:30
palemajki napisał(a):
falco napisał(a): temat jak temat tyle że nadeszły takie czasy że w każdym zakładzie znajduje się taki ,,przyjaciel,, który was wysłucha i .... ;)
,,wazelina ,,w cenie :) i to niekoniecznie kosmetyczna :D niektórym wystarczy szare mydło :P
Ktoś tu powiedział że "żal dupe ściska" a "prawda w oczy kole" niestety... I każdy sie może wypowiedziec.
~ niezalogowany
6 lipca 2012r. o 7:19
Jestem oburzony tym co przeczytałem o kierowniczce restauracji której jestem częstym gościem. Oburza mnie również reakcja ludzi. NIE ZNASZ, NIE PISZ. Pojedź, poznaj, porozmawiaj, zjedz dobrze a potem PRZEPROŚ.
PANI KIEROWNICZKO PROSZĘ SIĘ NIE PRZEJMOWAĆ !!!!! MY CO ZNAMY PANIĄ I PANI DZIEWCZYNY WIEMY JAK JEST NAPRAWDĘ.
JEŻELI BĘDZIE PANI CHCIAŁA DOCHODZIĆ SWOICH PRAW CHĘTNIE POMOGĘ. BĘDĘ U PANI W RESTAURACJI JUTRO.
POZDRAWIAM
2900
#falco nieaktywny
6 lipca 2012r. o 7:27
palemajki napisał(a):

przeczytaj jeszcze raz mojego posta
gdzie chociaż słowem napisałem coś o kierowniczce czy personelu? napisałem ogólnie o ,,zakładach,, i o podobnych sytuacjach ale jak widać coś cię zabolało ;)
przeczytaj jeszcze raz a pózniej jeszcze raz i jeszcze raz... wez coś na uspokojenie jeśli nadal nie bedziesz rozumieć co czytasz ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ . niezalogowany
6 lipca 2012r. o 8:39

Czego ludzie nie zrobią z zazdrości.zamiast wypisywać bzdury KOBIETO ewa Sie za uczciwa pracę,bo zauważyłam że z nudów sama nie wiesz co pisać.to wariatkowo przydało by sie tobie.może rozumu byś nabrała.
~??? niezalogowany
6 lipca 2012r. o 10:18
~ napisał(a): Jestem oburzony tym co przeczytałem o kierowniczce restauracji której jestem częstym gościem. Oburza mnie również reakcja ludzi. NIE ZNASZ, NIE PISZ. Pojedź, poznaj, porozmawiaj, zjedz dobrze a potem PRZEPROŚ.
PANI KIEROWNICZKO PROSZĘ SIĘ NIE PRZEJMOWAĆ !!!!! MY CO ZNAMY PANIĄ I PANI DZIEWCZYNY WIEMY JAK JEST NAPRAWDĘ.
JEŻELI BĘDZIE PANI CHCIAŁA DOCHODZIĆ SWOICH PRAW CHĘTNIE POMOGĘ. BĘDĘ U PANI W RESTAURACJI JUTRO.
POZDRAWIAM
Może właśnie niektórzy znają dlatego pisza. Nikt sobie z d... tego nie wyciąga. Poznalam dlatego wypowiadac sie nie bede. Jedzenie byc moze jest i dobre ale szacunkek do ludzi... Przeprosic... hym... "Chcesz zmieniac swiat to zacznij od siebie"
~pracownik niezalogowany
6 lipca 2012r. o 11:15
sama nie wierze w to co sie tutaj wypisuje....same oszczerstwa i klamstwa...Pani Jolu prosze sie nie przejmowac..jestesmy z Pania:)))))
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza