Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca na stacji paliw Soley Areca w Osłej

~ niezalogowany
6 lipca 2012r. o 17:31
~PRAWDZIWY PRACOWNIK napisał(a): skoro nas tak namawiasz do ujawnienia się to czemu sama się nie podpiszesz ale ja też bym się pod tymi kłamstwami nie podpisała. Ludzie uwierzcie że nasza kierowniczka jest człowiekiem i można na nią liczyć. Ja piszę prawdę i nie boję się pod tym podpisać. JUSTYNA

haha widac kto sie pucuje kirowniczce... no ale kto du..pe smaruje to sie dłużej napracuje.....
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
2900
#falco nieaktywny
6 lipca 2012r. o 17:35
...albo przynajmniej mniej boli.... :D :D kurna!!!!jak ja nie cierpię wazeliniarzy :>

"bierz życie z każdym oddechem..."
~M niezalogowany
6 lipca 2012r. o 17:47
Pania Kierownik znam z osiedl , jako sasiadka bardzo mila i sympatyczna kobita ,nie kazdy musi ja lubiec , w pracy wiadomo jak jest wszedzie dobrze gdzie nas nie ma... nie wiecie jak jest naprawde .Osoba ktora zaczela ten temt na pewno nie napisla go tak dla jaj musi cos w tym byc . Najsmieszniejsze jest to ze wypowiadja sie tu osoby ktore nie maja zielonego pojecia co tam sie dzieje . Kobieta ktora tam przyjezdza i proponuje pani Joli pomoc to jest zalosne skad moze wiedziec jak tam jest w tym czasie kiedy jej nie ma co sie dzieje na kuchni itp.... !! Ludzie zstanowcie sie co piszecie NIE WIESZ TO NIE WYPOWIADAJ SIE !!
4469
#Patrzalski nieaktywny
6 lipca 2012r. o 17:54
Ropopochodną wazelinkę ,radzę zastąpić mydełkiem ;p Też jest śliskie ,ale przynajmniej ładnie pachnie :D Przy kontaktach 3ciego stopnia zagłusza sumienie ,co do bolesnego tarcia :P Jednocześnie łagodząc smród z tego wynikły ;)

Dopisane 06.07.2012r. o godz. 17:54:

Nikt nie przepada za swoimi przełożonymi :) Ale z doświadczenia wiem ,że w większości przypadków ludzie mają rację . Temat dotyczy konkretnej osoby ,której nie znam i nie mogę ocenić .Ale prawda jest taka ,że i pracodawcy i ich zazwyczaj "totumfaccy" kierownicy,brygadziści itp.czym bliżej koryta ,tym bardziej mają w pogardzie szeregowego pracownika. Nigdy się to nie zmieni ,bo to nasza narodowa przypadłość. Polak polakowi wilkiem :/
2900
#falco nieaktywny
6 lipca 2012r. o 17:57
dlatego ja nie odnoszę się do osoby kierowniczki tylko do wpisów określających jej postawę...i tych złych i tych dobrych :D prawda Justynko :D ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
6 lipca 2012r. o 18:20
~PRAWDZIWY PRACOWNIK napisał(a): Jestem pracownikiem owej stacji i nie zgadzam się z ani jednym oszczerstwem wypisanym na temat naszej kierowniczki. wcale psychicznie w tej pracy nie wysiadam wręcz przeciwnie z miło chęcią do niej idę. Ludzie nie wierzcie w ten stek kłamstw. Co prawda nieraz może i się nasza kierowniczka czepia ale w końcu od tego tam jest żeby nas pilnować i sprawnie prowadzić restauracje i jak coś popsujemy pomóc nam naprawić i moim zdaniem świetnie z tego się wywiązuje i jest za krec istą kierowniczką. wcale nas nie zastrasza i nie grozi zwolnieniem. Zdarzył mi się parę razy odwozić naszą kierowniczkę do domu ale tylko dlatego że mnie o to poprosiła i oczywiście mi za to zapłaciła nikt mnie do tego nie zmuszał. Ta dziewczyna co zaczęła pisać te bzdury na naszą kierowniczkę nie powinna nazywać się pracująca tylko KŁAMCZUCHA.
KIEROWNICZKA MA 5 MINUT SPACERKIEM DO DOMU :P BUSA JEJ WYNAJMIJ :)
~....0 niezalogowany
6 lipca 2012r. o 19:07
Jak sie chce kogos uderzyc to i sie kij zanajdzie.Zajmijcie sie Ludzie swoim zyciem i swoimi problemami,a interesujcie sie czy ktos do domu przyjezdza, czy przychodzi .Ciekawosc ludzka i złosliwosc nie zna granic. Masakra!!!! współczuje takich sasiadów:P:P
~ niezalogowany
6 lipca 2012r. o 20:00
~....0 napisał(a): Jak sie chce kogos uderzyc to i sie kij zanajdzie.Zajmijcie sie Ludzie swoim zyciem i swoimi problemami,a interesujcie sie czy ktos do domu przyjezdza, czy przychodzi .Ciekawosc ludzka i złosliwosc nie zna granic. Masakra!!!! współczuje takich sasiadów:P:P
Tak masz racje , ze zlosliwosc ludzka nie zna granic. ONa jest tego doskonalym przykladem Kto tam mieszka to wspolczuje takiej sasiadki !!
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza