Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

odszkodowania za słupy

3688
#Pynchoon nieaktywny
7 lutego 2013r. o 9:25
toudi140 napisał(a): czy ktos , kto wypowiadał
sie w tym temacie jest lub zakończył sprawę o odszkodowanie za słupy czy nie , chciałabym usłyszec konkrety, a nie kłótnie .

toudi, na lokalnym forum zacząłeś temat, który zelektryzował cały kraj, patrząc po piszących tyldach :-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~vicek74 niezalogowany
10 lutego 2013r. o 9:27
Witam tak ja mam założone takie sprawy ale jestem na samym początku więc za dużo ci nie opiszę jak to długo trwa i ile można dostać kasy bo jeszcze nie dostałem od swojej kancelarji konkretnych wycen moich roszczeń . Już na dniach takie informacje powinienem otrzymać wiec na pewno napiszę coś więcej :|
3194
#Manka19 nieaktywny
10 lutego 2013r. o 16:50
~vicek74 napisał(a): Witam tak ja mam założone takie sprawy ale jestem na samym początku więc za dużo ci nie opiszę jak to długo trwa i ile można dostać kasy bo jeszcze nie dostałem od swojej kancelarji konkretnych wycen moich roszczeń . Już na dniach takie informacje powinienem otrzymać wiec na pewno napiszę coś więcej :|

Mogę prosić o namiary na firmę, która prowadzi Twoje sprawę na priv?
~vicek 74 niezalogowany
17 lutego 2013r. o 13:40
Witam monka podam ci nr-tel do gościa z firmy który zają się moją sprawą 48-793-689-253 Stanisław . Przyjeżdza na miejsce nie ważne jaki to woj . Jak chcesz to sprubój zadzwonić i zobaczysz vicek pozdrowienia :)
~vicek74 niezalogowany
17 lutego 2013r. o 14:22
Jak pisałem wcześniej będę was informował o wycenie roszczeń w moje sprawy dotyczą 3 słupów sredniego napięcia na moiej działce , za każdy słup to co powiniene dostać na rękę po całej opłacie dla mojej kancelari wynosi po 50 tys za każdy słup teraz czekam na wycenę za linie gazui za słupa telefonicznego . Teraz czekam na decyzję od firmy cz chcą t polubownie to załatwić cz wejdziemy na drogę sądową . Ztego co mówią z kancelarji to na pewno wejdziemy na drogę sondową , ale na ich odpowiedz można czekać nawet około 3 miesięcy poczekamy zobaczymy czekam na wpisy :D
663
#Bambus nieaktywny
17 lutego 2013r. o 15:51
głupich nie sieją .....

jak zobaczysz chociaż 1 zł za słup to będzie dobrze

za słup dostaniesz 5 tyś - ale kosztów sądowych do zapłacenia
~vicek 74 niezalogowany
17 lutego 2013r. o 18:03
Skąd masz takie przykre doświadczenia i wiadomości "BAMBUS "czy ty tak się naciąłeś czy ktoś z twoich znajomych bo jak takie coś piszesz to myślę że masz poparte to jakimś faktem , a nie tylko dowierzaniem że za takie coś można naprawdę dostać kasę . Czekam na komentarz :>
3194
#Manka19 nieaktywny
17 lutego 2013r. o 19:58
~vicek 74 napisał(a): Witam monka podam ci nr-tel do gościa z firmy który zają się moją sprawą 48-793-689-253 Stanisław . Przyjeżdza na miejsce nie ważne jaki to woj . Jak chcesz to sprubój zadzwonić i zobaczysz vicek pozdrowienia :)

Dzięki. Spróbuje się skontaktować z tym Panem w tygodniu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza