~Misiu napisał(a): Nie wiem czy się reklamowała, ale jest kilka kancelarii które się tym zajmują. Ja wybrałem Kancelarię Themi z Krakowa, bo mają kancelarię w moim mieście, a sąsiadowi wygrali jedną sprawę - druga ciągnie się już ponoć z rok. Reprezentuje mnie adwokat z tytułem doktora co też mnie dodatkowo przekonuje, a co najważniejsze nie musiałem im płacić za przyjęcie sprawy, bo biorą jedynie prowizję. Uprzedzili mnie też o kosztach - w pierwszej sprawie - 200 zł opłaty sadowej (zapłaciłem już te 200 zł do sądu), i koszt rzeczoznawcy - jeszcze mnie sąd nie wezwał. Powiedzieli, że większość spraw wygrywają ale, że mogę też przegrać i nie ma pewności - to też mnie przekonało bo szczerość prawnika to coś cennego:) Pozatym mają podobno oddziały w całej Polsce to też na ich plus. Słyszałem też o innych kancelariach adwokackich, które takie sprawy robią ale tam gdzie dzwoniłem chcieli po kilka tysięcy na początek - a ja nie mam nadmiaru kasy.
Ale bezczelny spam, Misiu i ten drugi to pewnie ci adwokaci z tytułem doktora. Są tak zajęci prowadzeniem swoich spraw, że piszą posty na forum przypadkowo wygooglowanym pod hasłem "odszkodowanie za słupy" załosne.