Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Duuuuuzo ubranek dzieciecyh do sprzedania, uzywanych, z z UK

3028
#clasta nieaktywny
22 października 2012r. o 18:41
Jolka fasolka wybacz sklerze: jaki wiek???:)
partycyp: wyslac na Berdyczow??Mejla podaj prosze!!!!!!!!:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5763
#partycyp nieaktywny
22 października 2012r. o 20:20
a no tak , małe przeoczenie [email protected] sorki
7331
#kaila1990 nieaktywny
22 października 2012r. o 22:36
Jeśli można to poproszę o fotki i ceny ubranek dla dziewczynki, w rozmiarze 92- 110 na [email protected].
4446
#Jolka3105 nieaktywny
23 października 2012r. o 7:18
clasta napisał(a): Jolka fasolka wybacz sklerze: jaki wiek???:)
partycyp: wyslac na Berdyczow??Mejla podaj prosze!!!!!!!!:)

Osz Ty... tal ze 2 strony wcześniej trzeba było zerknąć ;) tak na córe 2-3 lata, rozm. 92-98-104-110 :) ciepłe bluzy, bluzki z długim rękawem, sweterki, spodnie i jakieś kurtki jakbyś znalazła było by fajnie. Mój mail [email protected]
9768
#aGA25 nieaktywny
23 października 2012r. o 8:21
proszę o zdjęcia ciuszków na dziewczynkę tak na 86-98cm Mój mail [email protected]. Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
3028
#clasta nieaktywny
28 października 2012r. o 10:24
jestem w trakcie robienia zdjec...cierpliwosci kobiety, cierpliwosci, chyba ze ktoras ma chec wpasc na herbatke bez czekania na zdjecia to zapraszam,
Jolka a Ty daleko masz do mnie, no wez sie rusz i podejdz/podjedz i sama sobie zobaczysz, z kurtkamy jest lypa, ciezko je dostac UK, ale reszta cos tam jest i wybierzesz.

Dopisane 28.10.2012r. o godz. 10:24:

ciagle mam jeszcze sporo rzeczy na dzieciaczki do 12mies zycia:)
oraz: dosc sporo rzeczy na dziewczynki 122-128-134, dresy, spodnie, bluzki, bluzy.
Rowniez kilka kurteczek na chlopca do 12 miesiaca zycia.
Zapraszam:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza