Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Rudy kot na Rynku

2820
#k1p nieaktywny
21 września 2012r. o 19:04
Ojej, żebym zaraz swojej kotki nie znalazła w jednym z tematów.
Też bida siedzi godzinami przed dziurą wykopaną przez nornice lub podobne gryzonie...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
21 września 2012r. o 20:33
a dzisiaj był widziany na Jeleniogórskiej z myszką w pyszczku. Swoją drogą taki dość spory ten kocurek :)
~kot niezalogowany
21 września 2012r. o 21:55
Fajny :-) uwielbiam wszystkie rudzielce :-)i nawet mam jednego w domu. Rude koty mają świetne charaktery
~ja niezalogowany
22 września 2012r. o 8:55
ostatnio nawet do psów podchodzil na szkoleniu szczeniaków, bardzo odwazny kotek :)
4106
#igrek nieaktywny
22 września 2012r. o 22:14
iwetka20 napisał(a): Dokładnie, ten kocur mieszka na Sierpnia 80, ale trzeba uważać na niego, bo raz będzie się łasił a innym razem ugryzie albo podrapie, to jest wredny kocur...

Rudy to i wredny :]
~kot niezalogowany
23 września 2012r. o 22:05
igrek wredny to jesteś ty :] oczywistym faktem jest że kot zachowuje się nie ufnie , nie jesteś jego właścicielem. Kot to takie zwierzę że na jego zaufanie i miłość trzeba sobie zasłużyć. Kot to zupełnie inne stworzenie jak pies, a często ludzie traktują kota jak psa . Kot lubi traktowanie " po królewsku" i jeśli tak go traktujesz odwdzięcza się pięknie swoim kocim uczuciem. Kociarze wiedzą co mam na myśli . Nawet nie wiesz i przypuszczam nigdy się nie dowiesz jak wdzięcznym przyjacielem może być kot. Potrafi się cieszyć okazywać przywiązanie nie gorzej od pieska. Ale trzeba chcieć poznać to zwierzę i polubić i mieć odpowiednie odejście wtedy odkryjesz jego fajny charakter :]
4106
#igrek nieaktywny
24 września 2012r. o 20:31
~kot napisał(a): igrek wredny to jesteś ty (...)

To taka przenośnia "kocie" . Wredny nie jestem bo i rudy też :P ale po przeczytaniu Twojego tekstu stwierdzam, że Ty też do wrednych raczej nienależysz ale do tych co mają kota w głowie :]
2884
ela
26 września 2012r. o 20:51
Dziś widziałam tego kotka. Wygrzewal się na słonku przy sklepie z ceramiką i szkłem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza