Żebyś mnie zobaczył...
Idę, patrzę, corsa ze śmieszną nakładką na masce. Mijam ją i widzę kombi...
Wracam, bo nie wierzę w to, co zobaczyłam. Patrzę, a tam jednak przód od corsy...
Później trochę poszperałam w necie i okazało się, że jast taki model. Był produkowany na rynek południowoamerykański i do Afryki.
Taki zwykły, a taki inny :-)
własciciel to chyba ze zdjęciem chodzi do sklepów motoryzacyjnych,bo jak powie,że potrzebuje np.amory do Corsy B kombi to patrzą pewnie jak na idiotę:D
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Daleko szukać??
Jeden ze sklepów w Bolesławcu:
- Dzień dobry, szukam klocków na przód do Eagle Visiona.
- (po kilkunastu dobrych chwilach) - nie ma takiego auta, musiała pani źle przeczytać markę...
Wyciągnęłam dowód rejestracyjny i pokazałam auto przez okno. Mina sprzedającej była taka:
:|
Dopisane 21.09.2012r. o godz. 18:58:
Ale co jak co, taki opelek to naprawdę biały kruk :-)
Użytkownicy piszą, że wszystkie części mechaniczne pasują od "zwykłej" corsy. Problem pojawia się, gdy trzeba wymienić jedną z tylnych szyb lub coś z elementów blacharki.
Poza tym, te w kombi występują z pełną elektryką i klimą :-)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.