Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wyrzucono szczeniaczka!!!

~ niezalogowany
25 września 2012r. o 21:35
Mi również ktoś podrzucił pieska ja bardzo lubię zwierzaki więc się ucieszyłem zawiozłem go do weterynarza odrobaczyłem zaszczepiłem koszt łączny to 90zł ale co ten piesio daje mi popalić ,wynosi wszystkie buty i papcie z ganku i je gryzie i niszczy w ogóle nie reaguje na moje reprymendy nie wiem co mam dalej robić.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
25 września 2012r. o 21:54
ha , ja też bardzo lubię zwierzaki przeróżne, w związku z tym jak mnie dojdą słuchy ,że jakiś ;brat mniejszy cierpi to biorę do domu, niedawno przygarnęłam psa ,którego własciciel chciał zabić gdzieś na działce, ten mi dopiero daje popalic, z początku był dość grzeczny ale jak pojął ,że jest u siebie to wziął się za zagryzanie innych moich zwierząt,między innymi wymordował mi przecudnej urody rasowe ozdobne kurki, bywa ze okazane serce nie zawsze się opłaci, tak ,że Twój problem to mały pikuś, jednak dobrze zrobisz jak zabierzesz kapcie z ganku bo przekonałam się że niektórych nawyków zwierzęcych niczym nie wykorzenisz.
~ niezalogowany
26 września 2012r. o 19:11
Tomaszek napisał(a): Witam,
W niedzielę tj. 23 września pod bramą Oczyszczalni Ścieków w Tomaszowie Bol. wyrzucono małego szczeniaczka. Piesek samodzielnie je i jest skory do zabawy. Nie potrafie określić rasy możliwe, że to kundelek.
Jeżeli znajdzie się chętna osoba do przygarnięcia psiaka i zapewnienia mu godnego bytu proszę o kontakt tel. 728 528 892 lub mail [email protected]
Zanteresowanym wyśle więcej fotek na maila.[img=1348474232_36614ul.jpg]Dopisane 24.09.2012r. o godz. 10:23:[img=1348474992_k65ngd3.jpg]

Podnosze temat
~ niezalogowany
27 września 2012r. o 10:01
;(
~Tomasz niezalogowany
29 września 2012r. o 19:28
To już prawie tydzień a piesek nie znalazł domu:(
Ponawiam
~ niezalogowany
29 września 2012r. o 19:44
wziełabym tego malucha gdyby ktoś wziął mojego np jakiś myśliwy bo mam strasznego wywąchiwacza i pędziwiatra,nadaje się na gończego.

Zmoderowano 29.09.2012 godz.19:51 - powód: caps lock (sentinel)
~Monika niezalogowany
1 października 2012r. o 21:33
Podnoszę temat i dorzucam kilka fotek pieska.
Na zdjęciach jest też suczka, która szuka domu- została wyrzucona tak samo jak piesek, będzie duża. Nazywa się Vega.
Tel. w spr. suczki: 513 628 469[img=1349119822_s8oh5xh.jpg]
[img=1349119850_ngax3u0.jpg]
[img=1349119876_ttk9k6k.jpg]
~Tomasz niezalogowany
2 października 2012r. o 13:57
Super -dziękuje Pani Moniko !! :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza