Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

SEAT IBZA 95 r. >>USZKODZONY

7241
#lucas_hody nieaktywny
4 października 2012r. o 7:31
Więcej zdjęć moge wysłać na maila, moge też dorzucić potrzebny tu wachacz
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4936
#evveret nieaktywny
4 października 2012r. o 10:10
przed kolizją mooże byłoby tyle warte...
7241
#lucas_hody nieaktywny
4 października 2012r. o 12:50
Człowieku, jeśli nie masz pojęcia na temat cen samochodów to się nie wypowiadaj bardzo Cie proszę... wejdź sobie na allegro, czy tam otomoto i sprawdź ceny tych aut po kolizjach jak i sprawnych i dopiero się wypowiadaj na dany temat

Dopisane 04.10.2012r. o godz. 12:49:

Masz przykład, samochód o wiele bardziej uszkodzony i w jakiej cenie. Chciał bym dodać ze samochód który wystawiłem równiez posiada silnik 1.9 Diesel

Dopisane 04.10.2012r. o godz. 12:50:

http://otomoto.pl/seat-ibiza-1-8-1-9-caly-lub-czesci-diesel-C24682679.html
5037
#mirek2 nieaktywny
4 października 2012r. o 13:26
hah rozwala mnie sugerowanie się cenami innych... też moge sobie taką ibize wystawić na alle(drog)o czy otomoto i dać cene 3000 tyś zł i co z tego jak nigdy w życiu mi za tyle nie pójdzie

Ty widząc taką aukcje patrzysz na swój samochód,myślisz hmmm mój jest w lepszym stanie mimo, że jest uszkodzony.Dam cene 3400zł i twardo stoje przy tym,że to auto jest faktycznie tyle warte.

Jeżeli auto ma ważne opłaty i to na dość długi okres, to cieszyłbym sie jeżeli ktoś dałby te 1000 max 1100zł. Może jakiś mechanik albo blacharz je weźmie,zrobi sobie i bedzie sobie śmigał,albo sprzeda dalej.

Tak czy siak powodzenia i pozdrawiam
4094
#arkadiuszw nieaktywny
4 października 2012r. o 13:37
1700 PLN za rozj.......ne auto z 1995 r , masakra
7241
#lucas_hody nieaktywny
5 października 2012r. o 7:35
mirek2 napisał(a): hah rozwala mnie sugerowanie się cenami innych... też moge sobie taką ibize wystawić na alle(drog)o czy otomoto i dać cene 3000 tyś zł i co z tego jak nigdy w życiu mi za tyle nie pójdzie

Ty widząc taką aukcje patrzysz na swój samochód,myślisz hmmm mój jest w lepszym stanie mimo, że jest uszkodzony.Dam cene 3400zł i twardo stoje przy tym,że to auto jest faktycznie tyle warte.

Jeżeli auto ma ważne opłaty i to na dość długi okres, to cieszyłbym sie jeżeli ktoś dałby te 1000 max 1100zł. Może jakiś mechanik albo blacharz je weźmie,zrobi sobie i bedzie sobie śmigał,albo sprzeda dalej.

Tak czy siak powodzenia i pozdrawiam

Hmmm 1100 zł powiadasz???...W tej cenie dobrego roweru nie kupisz ;)
4094
#arkadiuszw nieaktywny
5 października 2012r. o 10:08
tak dla przykladu i zamkniecia tematu , calkiem sprawne i całe auto w gazie za 800 zł , nie moje tylko pierwsze z brzegu znalezione w necie
7241
#lucas_hody nieaktywny
5 października 2012r. o 16:12
arkadiuszw napisał(a): tak dla przykladu i zamkniecia tematu , calkiem sprawne i całe auto w gazie za 800 zł , nie moje tylko pierwsze z brzegu znalezione w necie

Rok produkcji, stan auta, a co ważniwjsze homologacja na butlę???? jeśli ma instalacje gazową, a jak domniemam w tej cenie nie jest to auto nowe to domyślam się że silnik w tym samochodzie praktycznie nie istnieje :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo