Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Fitness Club ACTIV ul. Ogrodowa - opinie .

5426
#Tomuh nieaktywny
10 października 2012r. o 19:19
Świetna siłownia, chodziłem tam dosyć długi czas, zayebista atmosfera, dużo sprzętu i wszystko w jak najlepszym porządku :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~koksu xxl niezalogowany
11 października 2012r. o 1:16
siłka super!!! jest klimat, dobra opieka trenerska dla początkujących zarówno w zakresie ćwiczeń jak i suplementacji odżywek przez Pana Pawła pełęn profesjonalizm. Ludzie ćwiczący tam są nastawieni pozytywnie nie ma sztywnosci w relacjach jak to ma miejce na Orce, byłem tam m-c i żałowałem, że poleciałem za trendem niby wow siłowni. Dla mnie Avctiv jest najlepszą siłką w miescie nie negując innych. Jest w niej coś wyjątkowego czego nie mają inne i to jest w niej najlepsze, że zawsze chcesz tam wrócić ... :)
~zraniona niezalogowany
19 października 2012r. o 9:59
police_women napisał(a):

czwartek godzina 16 ktoś chętny ?? :)

a moze poniedzialek 8-9 rano? :P ;)
~Aga niezalogowany
19 października 2012r. o 17:21
A czy jest osobne miejsce dla ćwiczących Pań?
Jak cenowo wyglądają karnety?
~była ćwicząca niezalogowany
19 października 2012r. o 20:13
~Aga napisał(a): A czy jest osobne miejsce dla ćwiczących Pań?

dla pan niby jest osobna sala ale cały czas zajeta przez facetow i młodzikow co co chwilę skacza z jednego urządzenia na drugie i dezorganizuja cwiczenie.Paweł spoko atmosfera tez ale żeby czasem posprzatali!!!!pełno kurzu i syfu na rowerach steperach...cale rece zawsze czarne:-(
~Ordi. niezalogowany
19 października 2012r. o 20:44
:]

&feature=relmfu
;)
~ niezalogowany
19 października 2012r. o 21:09
~była ćwicząca napisał(a):
~Aga napisał(a): A czy jest osobne miejsce dla ćwiczących Pań?

dla pan niby jest osobna sala ale cały czas zajeta przez facetow i młodzikow co co chwilę skacza z jednego urządzenia na drugie

glupota, ja tam jestem przewaznie z rana i albo samo,albo z 2-3 dziewczynami, faceci sa na drugiej salce..
~była ćwicząca napisał(a): i dezorganizuja cwiczenie.Paweł spoko atmosfera tez ale żeby czasem posprzatali!!!!pełno kurzu i syfu na rowerach steperach...cale rece zawsze czarne:-(

dziwne,ani razu nie mialam czarnych rak,a jestem tam codziennie-zawsze czysciutko posprzatane,tam jest dziennie pani ktora caly czas sprzata.. A najlepiej samu przyjsc i sie przekonac.. :]
Jeszcze nie urodzil sie taki ,komu mozna bylo-by dogodzic :P
9361
#police_women nieaktywny
24 października 2012r. o 20:28
jak dla mnie w porządku :) i dłonie mam nawet czyste ... :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo