Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fitness Club ACTIV ul. Ogrodowa - opinie .

~zraniona niezalogowany
6 października 2012r. o 15:49
klimat tam jest superowy... :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~zraniona niezalogowany
6 października 2012r. o 15:52
~julittaa84 napisał(a): Karnet mc w siłowni to 75zł tak??? chetnie bym sie wybrała,tym bardziej że mam blisko.

ma :D
w domu starcow rozmawia 3 dziadkow ..
jeden mowi: mam problemy po przebudzeniu sie z sikaniem :/
na to drugi; eee to jeszcze nic,ja po przebudzeniu nie moge nawet kupy zrobic :/
a trzeci wstaje z krzesla ,taki pewny siebie i mowi: ja tam nie mam zadnych problemow,o 7 rano sikam,o 8 robie kupe, a o 9 sie przebudzam ;)
~j niezalogowany
6 października 2012r. o 16:27
Jeśli chodzi o klimat najlepsza siłka w mieście!!! :)
9361
#police_women nieaktywny
9 października 2012r. o 19:17
Ha ! Byłam , ćwiczyłam i na pewno zostanę na dłużej ;) super :)

zgadzam się czasami jest "co" obczaić :D

czwartek godzina 16 ktoś chętny ?? :)
1380
#dankam nieaktywny
9 października 2012r. o 20:36
police_women napisał(a):
czwartek godzina 16 ktoś chętny ?? :)

Tak ja jestem chętny, tylko nie wiem czy się żona nie dowie ;)

A tak na poważnie, to niedługo sam zamierzam wrócić na stare śmieci, bo jak leżę na basenie to ludzie z Green Peace próbują mnie na siłę do wody wrzucić :D
9361
#police_women nieaktywny
10 października 2012r. o 9:03
:D
3379
P_R_O_B_O_S_H_C_Z
10 października 2012r. o 10:35
~zraniona napisał(a):
ma :D
w domu starcow rozmawia 3 dziadkow ..
jeden mowi: mam problemy po przebudzeniu sie z sikaniem :/
na to drugi; eee to jeszcze nic,ja po przebudzeniu nie moge nawet kupy zrobic :/
a trzeci wstaje z krzesla ,taki pewny siebie i mowi: ja tam nie mam zadnych problemow,o 7 rano sikam,o 8 robie kupe, a o 9 sie przebudzam ;)
dobre :D
A co do siłowni to chodziłem szmat czasu temu. Fajna siłownia.
Pozdro dla Pawła

Uśmiechnij się! Jutro możesz nie mieć zębów :)
~CSW niezalogowany
10 października 2012r. o 12:06
Ćwiczyłem na wszystkich siłowniach jakie są u nas w mieście ale bez wątpienia atmosfera najlepsza jest na Ogrodowej a jeżeli chodzi o sprzęt do ćwiczeń to nie odbiegają jakością od innych siłowni.[img=1349863583_dmgvwo4.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.