Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Fitness Club ACTIV ul. Ogrodowa - opinie .

9361
#police_women nieaktywny
4 października 2012r. o 20:12
Jak wyżej- co sądzicie ? Zamierzam się wybrać więc chętnie poznam wasze zdanie . ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Pepi niezalogowany
4 października 2012r. o 21:46
Na siłowni panuje fajna atmosfera -polecam
8088
#zero nieaktywny
5 października 2012r. o 8:18
Też tam kiedyś chodziłem i również polecam ;)
~ niezalogowany
5 października 2012r. o 8:39
Kiedyś tam łaziłem, ale dość dawno dawno temu (5, 6 lat temu). Nie wiem do końca jak jest tam obecnie. W sumie lubię taki piwniczny klimat.

W sumie to ćwiczyłem też w Cezarze i wszedzie indziej. Nie wiem natomiast jak to teraz cenowo wychodzi. A interesuje mnie jedynie karnwet miesięczny.
9361
#police_women nieaktywny
5 października 2012r. o 8:41
super ! dzięki za opinie :) w sumie byłam pozytywnie zaskoczona gdy udałam się tam w celu informacyjnym ;)

Dopisane 05.10.2012r. o godz. 08:41:

Ja również chodziłam do Cezara ( 4 lata temu ) - ale jak dla mnie odpada ...

tutaj , czyli w ACTIV cena karnetu moim zdaniem w porządku 75 zł
;)
1380
#dankam nieaktywny
6 października 2012r. o 0:02
Polecam Activ :)

Chodziłem i do Cezara i do Avtiv. Dla mnie atmosfera jest najważniejsza.
Sprzętu więcej jest w Cezarze (przynajmniej było), ale klimatu w Activ nie da się sklonować. Jak dla mnie można ćwiczyć workiem ziemniaków oby czuć się swojsko, mieć z kim pogadać, obczaić conieco :P i zrelaksować się przede wszystkim.
Ja w chwili obecnej przechodzę długotrwałą terapię na bazie piwa, więc niedługo będę znów bywalcem Activa.

Pozdrowienia dla Pawła - masz jakiś nowy dowcip ? :D

~julittaa84 niezalogowany
6 października 2012r. o 10:47
Karnet mc w siłowni to 75zł tak??? chetnie bym sie wybrała,tym bardziej że mam blisko.
~Piotr niezalogowany
6 października 2012r. o 11:53
Właśnie pędzimy na siłkę do Pavła na Ogrodową.Co klimat,to klimat :-)Piotr i Michał.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza