Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Quady - naprawa.

1799
#koehl nieaktywny
6 października 2012r. o 21:00
Gdzie w Bolesławcu naprawiają Quady...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 października 2012r. o 21:34
Dolne Młyny 29 -koło wiaduktu
kom. 506122936
1799
#koehl nieaktywny
7 października 2012r. o 10:14
~ napisał(a): Dolne Młyny 29 -koło wiaduktu
kom. 506122936

dzięki wielki za informacje
~ niezalogowany
7 października 2012r. o 10:17
"Waldi "- Łaziska
~hgt niezalogowany
7 października 2012r. o 19:06
~ napisał(a): Dolne Młyny 29 -koło wiaduktu
kom. 506122936

Nikomu nie polecam tego warsztatu.
Naprawa szybko i na sztukę!
Ten warsztat przykręca jeszcze sznurkami i drutami-przykro mi za ten komentarz ale taka prawda sprawdziłem to sam i ostatni raz.
4469
#Patrzalski nieaktywny
7 października 2012r. o 22:52
Naprawiałem tam samochód i jestem zadowolony. Robota zrobiona profesjonalnie ,mechanik robił wszystko "na moich oczach" ,auto po naprawie jeździ bez zastrzeżeń. Muszę zaznaczyć ,że został tam jeden mechanik.Możliwe ,że narzekasz na tego co bywał w pracy podchmielony?
~xxx niezalogowany
8 października 2012r. o 20:31
waldi moze naprawiac sanki :P
~ niezalogowany
8 października 2012r. o 22:38
to dziwne bo mój skuter Waldi naprawił i ma się dobrze. Sanki mówisz... spytam i przypuszczam,że naprawi- wtedy tez go polecę :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza