#Qfalagupagu nieaktywny 8 października 2012r. o 22:50
jak w temacie z nocy 7/8 pazdziernika skradziono mi samochod /stal na ulicy kilinskiego/
moze ktos wie albo przechodzil tej nocy po tej ulicy i cos widzial...
Dopisane 08.10.2012r. o godz. 22:50:
rejestracja DBL HR82
Lee Oswald dlaczego nie urodziłeś się w polsce 20 lat później ??
współczuję, a ten kto je skradł daleko nie ucieknie,policja bolesławiecka wczoraj znalazła jakiś samochód mówiono o tym w azarcie sprawdz wiadomosci azartsat z wczoraj,powodzenia!
Szkoda mi Ciebie Duszku :)
Nieźle los urządził porządnego człowieka.... :/
Proszę o komentarze, które coś wniosą do tematu i przede wszystkim w jakiś sposób mogą przyczynić się do pomocy.
Człowiek dość zdołowany, bo nie ma czym do pracy jeździć i jeszcze mu dopierd...cie.
Jak coś to zapraszam do mnie na browarka były sąsiad spod numeru 6A.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.