Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zmarł Krzysztof Lechowski
7329
#CALO nieaktywny
9 października 2012r. o 14:48
Czasami Bóg zabiera ludzi, którzy nie powinni tak konczyć.
Widocznie tam u góry był potrzebny bardziej niż tutaj. ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~TOP niezalogowany
9 października 2012r. o 15:12
Wyrazy współczucia dla Rodziny i wszystkich bliskich Krzysztofa składa zarząd i cały Klub TOP Bolesławiec. Krzysztof był wspaniałym zawodnikiem, trenerem, nauczycielem i wychowawcą. I takim pozostanie w naszych wspomnieniach. Cześć Jego pamięci...
~ niezalogowany
9 października 2012r. o 15:35
Twoja nagła i nieoczekiwana śmierć zostawia wielką pustkę w tych,którzy Cię kochali. Spoczywaj w spokoju.
~IVLO niezalogowany
9 października 2012r. o 16:15
Szok...Nie wiem co powiedzieć...Jeden z najlepszych nauczycieli naszej szkoły...Zawsze miał dobre poczucie humoru.Nie zapomnę...
To nie był czas, to nie była pora...Spoczywaj w pokoju... [*]
~ niezalogowany
9 października 2012r. o 16:46
[*]

Wyrazy współczucia dla rodziny.
~Krzysiek niezalogowany
9 października 2012r. o 17:37
Rozmawiałem z nim w piątek a dzisiaj miałem iść do niego na zajęcia z siatkówki...
I nagle dowiaduje się, że to była moja ostatnia rozmowa z nim.
Do wczoraj był moim wychowawcą (kl. 1)

Był na prawdę zaje*bistym wychowawcą pomimo, że znałem go lekko ponad miesiąc.
~radek niezalogowany
9 października 2012r. o 17:52
Świetny piłkarz oraz pedagog. Wiele mnie nauczył, grać z Nim to była sama przyjemność. Wyrazy współczucia.
9451
#sikor_ka nieaktywny
9 października 2012r. o 17:56
Straszne. Znałam Krzysia.
Wyrazy współczucia.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAMrowka zaprasza