Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gdzie konto w banku ?

4940
#rock4 nieaktywny
12 października 2012r. o 9:21
ere napisał(a):
2. mBank, wszystko za free, (...) karta, (...)

@ere: zapomniałeś o tym: http://www.mbank.pl/porozmawiajmy/blog/artykul,972,zmiana-w-ofercie-cenowej-kart-debetowych-od-1-sierpnia-2011-r.html

Swoją drogą nawiązując do tematu to polecam BGŻ. Moja żona ma tam konto i fakt (jak napisał @ere) jest mała opłata za kartę, ale jeśli wpływa Ci na konto np. 1000zł to dostajesz 10zł w bonusie, więc opłata się w pełni rekompensuje. Dodatkowo w odróżnieniu od BZ WBK wpłacając pieniądze na konto w okienku BGŻ w banku BGŻ nigdy nie stałem w kolejce dłuższej niż 2-3 osoby. W BZ WBK (na Sądowej) nie zdarzyło mi się jeszcze by trafić na krótką kolejkę lub jej brak.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
492
#ere nieaktywny
12 października 2012r. o 9:35
rock4 napisał(a):
ere napisał(a):
2. mBank, wszystko za free, (...) karta, (...)

@ere: zapomniałeś o tym: http://www.mbank.pl/porozmawiajmy/blog/artykul,972,zmiana-w-ofercie-cenowej-kart-debetowych-od-1-sierpnia-2011-r.html

fakt, zapomniałem o tym, byla kiedyś burza na internecie ale jakoś nigdy mnie nie złapało, korzystam intensywnie z kredytówki ...

co do bgż to potwierdzam, osobiście nigdy nie widziałem więcej niż jednej osoby przy okienku, a załatwiając kredyt stanowisko zawsze było wolne
~Tomek niezalogowany
12 października 2012r. o 11:38
ja mam w BPH za nic nie płace i mam wszystko w dupie:)
~ niezalogowany
12 października 2012r. o 12:18
Ja mam tak w bzwbk do tego limit na koncie i szybki kredyt karta payWave, a przy okienku nie trzeba stać można nawet o 3 w nocy wpłacić pieniądze przez wpłatomat !!
Pomyślmy co może również świadczyć to że na sądowej są takie kolejki, może po prostu ludzie zaufali i mają dużą klientów.
6637
#ostry2011 nieaktywny
12 października 2012r. o 12:21
wpłacaj na moje konto....
bedzie leżało i kiedys zaprocentuje...:)
~ niezalogowany
12 października 2012r. o 18:46
~ napisał(a):
Gnat napisał(a): AliorBank pobiera prowizję za prowadzenie konta, tego kolega wyżej nie napisał.

Chcesz mieć all for free to tylko DeutsheBank.

potwierdzam. Mam konto w mBanku, ale coraz bardziej pociąga mnie DeutscheBank.

jak założysz konto aliorsync to wszystko jest za darmo
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza