Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Poszukuje Portfela

7684
#Dobii1994 nieaktywny
13 października 2012r. o 2:19
Znalazl ktos moze czarny portfel mialem tam dowod i go potrzebujee moze znalasl ktos
taki ostatnio?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6637
#ostry2011 nieaktywny
13 października 2012r. o 9:12
chyba nikt nie ZNALASL ...:(
7684
#Dobii1994 nieaktywny
13 października 2012r. o 16:38
To mam lipee trocheee ;(
4469
#Patrzalski nieaktywny
14 października 2012r. o 14:15
Nie zapomnij zgłosić zguby na posterunku policji .
Żeby nie okazało się ,że wziąłeś kredyt albo pożyczyłeś jakieś drogie narzędzia o których nie masz zielonego pojęcia :/
Życzę Ci ,żeby znalazca okazał się uczciwy i oddał zgubę.
7684
#Dobii1994 nieaktywny
15 października 2012r. o 2:55
Dzieki zrobie taak jak mowisz
~ niezalogowany
15 października 2012r. o 9:07
Może tu go znajdziesz?
uwaga na kredyty chwilówki

http://radiobolec.pl/wiadomosci/item/315-kredyty-chwil%C3%B3wki-na-li%C5%9Bcie-ostrze%C5%BCe%C5%84-knf.html
9773
#Milusia... nieaktywny
15 października 2012r. o 18:56
ja tez szukam najlepiej wypchanego kasiorą:)
~cec niezalogowany
15 października 2012r. o 19:02
dzisiaj w tesco przy pakowaniu zakupów znalazłam czarny portfel z logo dobrej firmy.nie zaglądałam do środka ponieważ od razu oddałam pani przy kasie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza