Witam! Mam auto przywiezione z niemiec na lawecie (bez tablic) i nie chcą mi zrobić przeglądu i zarejestrować. Wie ktoś gdzie mógłbym nabyć takie zjazdówki?? Auto posiada ważny breef. Dzięki za wszystkie mądre odpowiedzi :)
#danielu nieaktywny 16 października 2012r. o 17:40
ostatnio widziałem reklamę sprzedaży tablic zjazdowych na byłym przejściu w Jędrzychowicach ,troszkę to wszystko śmieszne parę lat temu również sprowadziłem auto na lawecie bez tablic i małego briefu-dowodu niemieckiego pani w urzędzie stwierdziła że niema możliwości rejestracji więc pojechałem do Görlitz wykupiłem za ok 100euro tablice i dowód niby zjazdowy choć auto dawno było w Polsce i bez problemów zarejestrowałem samochód :) niech żyje wydział komunikacji w Bolesławcu !! !! :D :D
~nikoś niezalogowany 16 października 2012r. o 17:40
w każdej agencji reklamowej, albo jedź do Zgorzelca, na stacji Orlen po lewej stronie przed zjazdem na autostradę masz budkę w której zrobisz celne szyldy
Ja dokladnie 2 lata temu sprowadzilem auto z niemiec, przyjechalo na tablicach celnych, ale stalo i byly juz niewazne, wiec je sciaglem, przeglad zrobilem bez tablic no i rejestracje rowniez bez zadnych dodatkowych tablic, napisalem jedynie oswiadczenie, ze auto nie posiadalo tablic i to wszystko. Albo zle trafiles, albo juz sami nie wiedza co wymyslac ;/ przeciez to jest chore ;/
zamiast do przodu to non stop wszystko w plecy ;/
#DANIEL76 nieaktywny 16 października 2012r. o 20:03
avatar napisał(a): Witam! Mam auto przywiezione z niemiec na lawecie (bez tablic) i nie chcą mi zrobić przeglądu i zarejestrować. Wie ktoś gdzie mógłbym nabyć takie zjazdówki?? Auto posiada ważny breef. Dzięki za wszystkie mądre odpowiedzi :)
Od 08-10-2012 nie zarejestrujemy samochodu sprowadzonego bez tablic
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.