#Pannazdzieckiem nieaktywny 18 października 2012r. o 20:24
Znam tylko kilka wspaniałych Kobiet , jesteś jedną z nich . Tak trzymać Stokrotko :*
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Dla Ciebie mini koncert;)
Jesteś podobna do mnie, więc liczę, że się spodoba:)
:)
&feature=branded
Takie lekcje lubimy;)
:):)
&feature=related
Przy tym mam (-y) ciary:P
Mamusia i Tatuś patrzą, a siostra zazdrości!! :P
&feature=related
No cóż...
Bo...
Heh:):)
Nade wszystko jednak
Hmmm...
...
W tym „najlepszego” ukryte jest wiele życzeń… przede wszystkim miłości, miłości, miłości…:*
Takiej prawdziwej, która doda Ci skrzydeł i uniesie ponad wszystko!
Kwiatuszku, nic nie poradzę, że stokrotka jest jednym z moich ulubionych! :):)
[img=1350597462_9qth0iz.jpg]
Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ :D Nie spodziewana niespodzianka :D nie sądziłam nigdy, że...że jednak Tyle ludziów dobrze mi łzy życzy....dobrze, że dziś dopiero to czytam...bo ... ojj wieecie... znaaaacie mnie.... łzy już się turlają po policzkach. Kocham Was Słoneczka moje :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.