~D. napisał(a): Ale przecież jeszcze nie ma pełnego repertuaru na listopad i grudzień. Może poczekajcie aż się pojawi (zawsze pojawia się dopiero pod koniec miesiąca) i dopiero wtedy te komentarze i narzekania.
~D. napisał(a): Ale przecież jeszcze nie ma pełnego repertuaru na listopad i grudzień. Może poczekajcie aż się pojawi (zawsze pojawia się dopiero pod koniec miesiąca) i dopiero wtedy te komentarze i narzekania. Z drugiej strony faktem jest, ze akurat w bolesławieckim kinie w czwartki często są koncerty i spektakle i wtedy filmu nie ma - czyli akurat bueno czwartki maja małą szansę zaistnieć.
mała Mi napisał(a): ile kosztują 3 batoniki? czy to nie wyjdzie tyle samo kupić bilet bez promocji lub kupić bilet za 10 zł plus cena trzech batoników? to jest chyba oferta skierowana do kin z droższymi biletami?...
~pożeraczbatonów napisał(a):mała Mi napisał(a): ile kosztują 3 batoniki? czy to nie wyjdzie tyle samo kupić bilet bez promocji lub kupić bilet za 10 zł plus cena trzech batoników? to jest chyba oferta skierowana do kin z droższymi biletami?...
batonik 2,10*3=6,3 +10 pln =16 za taką cenę nie kupi się biletu 3D . a ta promocja obowiązuje też na 3d
~pożeraczbatonów napisał(a):mała Mi napisał(a): ile kosztują 3 batoniki? czy to nie wyjdzie tyle samo kupić bilet bez promocji lub kupić bilet za 10 zł plus cena trzech batoników? to jest chyba oferta skierowana do kin z droższymi biletami?...
batonik 2,10*3=6,3 +10 pln =16 za taką cenę nie kupi się biletu 3D . a ta promocja obowiązuje też na 3d