Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Kino forum i promocja Bueno

~chcę_do_kina za _10 malczewski niezalogowany
24 października 2012r. o 21:52
widzieliście ludzie reklamę kinder bueno . 3 zjedzone batony, 0,5 kg więcej na wadze i macie bilet do kina (za 10 pln ) dychacza. nasze wspaniałe kino w bolesławcu też wzięło udział w promocji :> !! wow brawo-super niesamowite wspaniale (w końcu mój syn mały darmozjad lubi te batoniki). i teraz chcę wybrać się do kina za 10 !!! uwaga uwaga repertuar w tych dniach powala !!!! czwartek 25 października bitwa pod wiedniem
dobra nie lubię polskiego kina wybiorę coś innego , czwartek 8 listopada nic, czwartek 22 listopada nic, czwartek 29 listopada nic, czwartek 6 grudnia nic, czwartek 13 grudnia nic .................. promocja do 3 stycznia. chyba z żalu przerzucę się na inne batony i kino w innym mieście. brawo dla ludzi z marketingu w kinie forum !!!!. z drugiej strony ciekawe czy organizator który firmuje czwartki z bueno wie o tej ściemie ze strony bolesławieckiego kina.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8913
#ekudzio nieaktywny
24 października 2012r. o 22:22
już od dawien dawna wiadomo, że bolesławieckie kino to wielka ściema i lipa,
więc i w tym temacie szkoda słów!
Pozostaje tylko pozdrowić władze nadrzędne nad tą kulturalną instytucją, obecnie widać gołym okiem w jaki sposób można wydawać miejskie pieniądze z założenia dla mieszkańców, a w rzeczywistości dla... właśnie po co i dla kogo?
fajne kino, ładnie wyremontowane, ale repertuar po prostu żenada :)
~ niezalogowany
25 października 2012r. o 8:14
co ty mówisz? a ja zbieram papierki i myślę sobie, że pójdę z dzieciakami a tu jedna wielka ściema?
~ niezalogowany
25 października 2012r. o 8:59
kurcze, sprawdzilam...szkoda, ze pracownicy kina nie sprawdzili...ale lipa!!! A poza tym, nie wiem dlaczego jest taka mala oferta dla dzieci? Poranek raz w miesiacu i to w sobote....zaszaleli!!
~D. niezalogowany
25 października 2012r. o 10:21
Ale przecież jeszcze nie ma pełnego repertuaru na listopad i grudzień. Może poczekajcie aż się pojawi (zawsze pojawia się dopiero pod koniec miesiąca) i dopiero wtedy te komentarze i narzekania. Z drugiej strony faktem jest, ze akurat w bolesławieckim kinie w czwartki często są koncerty i spektakle i wtedy filmu nie ma - czyli akurat bueno czwartki maja małą szansę zaistnieć.
25 października 2012r. o 13:22
~D. napisał(a): Ale przecież jeszcze nie ma pełnego repertuaru na listopad i grudzień. Może poczekajcie aż się pojawi (zawsze pojawia się dopiero pod koniec miesiąca) i dopiero wtedy te komentarze i narzekania. Z drugiej strony faktem jest, ze akurat w bolesławieckim kinie w czwartki często są koncerty i spektakle i wtedy filmu nie ma - czyli akurat bueno czwartki maja małą szansę zaistnieć.

jak to nie ma repertuaru ?? przecież jest podany na waszych stronach !!! "czyli akurat" po co ściemnialiście firme Ferrero i zapisaliście si do tego programu , skoro wiedzieliście że we czwartki rządzi "ambitna kultura" przez duże K........
25 października 2012r. o 13:27
~D. napisał(a): Ale przecież jeszcze nie ma pełnego repertuaru na listopad i grudzień. Może poczekajcie aż się pojawi (zawsze pojawia się dopiero pod koniec miesiąca) i dopiero wtedy te komentarze i narzekania.

a 24 październik to nie pod koniec miesiąca ???????? :>
25 października 2012r. o 13:28
~D. napisał(a): Ale przecież jeszcze nie ma pełnego repertuaru na listopad i grudzień. Może poczekajcie aż się pojawi (zawsze pojawia się dopiero pod koniec miesiąca) i dopiero wtedy te komentarze i narzekania.

a 24 październik to nie pod koniec miesiąca ???????? :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza