Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Marsz Niepodległości- wyjazd do Warszawy

211
skorn
25 października 2012r. o 22:55
Tak czy owak, lepiej zapłacić połowe mniej

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9333
#Lukacs83 nieaktywny
25 października 2012r. o 22:59
~qwa napisał(a): Ale za jazdę pociągiem płacicie indywidualnie-a tu jest wyjazd grupowy kolesie. I to zależy od ilości osób. Myślcie trochę,

Panowie! Olejcie tego lewaka! Jeśli dla niego 80 zł to dużo w 2 strony to niech sobie pojedzie rowerem! BOLESŁAWIEC NA MARSZ!
DLA MNIE TE 80 ZŁ JEST MARNĄ KWOTĄ ZA POKAZANIE SIĘ W WAWIE ŻE MY POLACY JESTEŚMY RAZEM I JESTEŚMY DUMNYM NARODEM!
~Mars niezalogowany
25 października 2012r. o 23:05
Nigdy nie byłem, ale bym się skusił bo ciekawi mnie czy w tym roku bedzie tez tyle ludzi.
~ niezalogowany
25 października 2012r. o 23:06
Lukacs83 napisał(a): Panowie! Olejcie tego lewaka!

Zostań lepiej w domu i poczytaj trochę książek zanim zaczniesz okreslać kogoś na podstawie jednego postu mianem lewaka.Wiedza nie boli!
9333
#Lukacs83 nieaktywny
25 października 2012r. o 23:11
~ napisał(a):
Lukacs83 napisał(a): Panowie! Olejcie tego lewaka!

Zostań lepiej w domu i poczytaj trochę książek zanim zaczniesz okreslać kogoś na podstawie jednego postu mianem lewaka.Wiedza nie boli!

Ciebie na pewno wiedza boli jak czytam twoje posty że drogo...
PANOWIE, JEDZIEMY NA MARSZ!!!
~Polak niezalogowany
25 października 2012r. o 23:13
Ja tez jeszcze nie byłem,ale zdecydowanie w tym roku jadę!Z pewnoscia będzie więcej ludzi niz rok temu.
~Arkadiusz niezalogowany
25 października 2012r. o 23:14
tez bym sie z wami wybral chlopaki, ale ważne sprawy mnie w domu trzymaja. Zazdroszcze!
211
skorn
25 października 2012r. o 23:15
Tylko się nie pomylcie i nie pójdzcie w marszu z Komorowskim ; )

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza