Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Marsz Niepodległości- wyjazd do Warszawy

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 listopada 2012r. o 7:40
~gość napisał(a): po wejściu do Unii Europejskiej nasza niepodległość się skończyła...........................................................................

Ale , to dopiero początek unifikacji świata w ramach NWO. Dobrze ,że ludzie już dzisiaj dostrzegają zagrożenia i protestują.
Miłego dnia :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
116
#moderator nieaktywny
3 listopada 2013r. o 11:59
~Tomasz napisał(a): Witam, czy w tym roku będzie organizowany autobusowy wyjazd na Marsz Niepodległości do Warszawy? W tamtym roku było a w tym do tej pory nic nie słychać.

Dopisane 03.11.2013r. o godz. 11:59:

~kuba1201 napisał(a): Witam ! Czy jedzie ktoś z Bolesławca / Nowogrodźca na Marsz Niepodległości do Warszawy ? Chciałbym wziąć udział w tym wydarzeniu, a nie mam z kim sie zabrac i jak. Jesli ktoś jedzie, to chciałbym sie z kims zabrac, pozdrawiam
~ niezalogowany
3 listopada 2013r. o 13:50
Przeczytałem kto kryje się w Bolesławcu za hasłem Polemos.
Pan Abramowicz oraz Pan Prezydent .

~ niezalogowany
3 listopada 2013r. o 18:10
Co z tym wyjazdem ??
2900
#falco nieaktywny
3 listopada 2013r. o 18:17
,,niepodległościowcy,, się znależli :>
to już Warszawy wam potrzeba by się pokazać?
a może tak coś tu ,na miejscu... :P
kurna odwagi wam brak by się pokazać? ,,niepodległość,, w stolicy jest inna niż tu w tym grajdole?

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Falko niezalogowany
3 listopada 2013r. o 18:32
Brawo Falco --- wiedziałem że można na Ciebie liczyć .Popieram Cię w 100 %

Towarzystwo wzajemnej adoracji pcha się do Wawy a tu u siebie gospodarczy syf.
Zachciewa się im manifestacji w wolnym kraju .Dla kogo i przeciw komu ?
11222
#Amnesty nieaktywny
3 listopada 2013r. o 18:58
Orientuje się ktoś gdzie można kupić sprzęt okolicznościowy na Marsz Niepodległosci czyli pały , kastety ,koktajle Mołotowa ,świece dymne i inne gadżety ? ;)
~kuba1201 niezalogowany
3 listopada 2013r. o 19:37
Co wy gadacie ? Źle, że chcę jechac do Warszawy ? Pewnie wiadomo, że lepiej tak jak większość siedzieć w domu, ogladac telewizje i oczywiscie tylko narzekac ;) Jesli chcecie cos zmienic w naszym kraju, to zacznijcie od siebie.. Może to wlasnie dzieki nam, tym ludziom, którzy tam pojadą uda się zmienić Polskę. Jest to jedna z niewielu okazji do manifestacji i pokazu sił polskiego narodu. Ale prosze Was, jesli chcecie dyskutowac i krytykowac tych co jada, to zalozcie sobie nowy temat. A ja sie chcialbym jeszcze raz dowiedziec czy ktos bedzie jechal z Boleslawca i okolic ? Pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo