~Poland napisał(a): ... A to jest możliwe. Na pewno nie od razu- ale w przyszłości na pewno.
Też w to wierzę . Oczywiście ogromne znaczenie ma poziom społecznej świadomości , sami sobie musimy odpowiedzieć na pytanie , co nas tak na prawdę interesuje , kolejny odcinek
" Mody na sukces" , kolejna sprzeczka polityków , czy przyszłość nasza i naszych dzieci. Jeśli wybieramy " trzeci wariant" , wydaje mi się , że należy pracować nad uświadamianiem współobywateli , wszelkimi możliwymi sposobami. Wasz marsz w Warszawie od samego początku uznaję za słuszną inicjatywę . Bo Polska pod dalszymi rządami tuskobojów nie osiągnie tego stanu , o którym obaj marzymy. Tak więc jedźcie. Otóż władza bardzo nie lubi gdy .... " się wiara kupą schodzi .. gdy do rana wrą debaty , na takie różne tematy " :)
Skornie , nie wiem. Pamiętasz film Machulskiego " King Saiz" , czy jak to się tam pisze :) ? Kiedy żyje się w szufladzie , nawet własnej , to marzy się o nieskończonej przestrzeni , wyższym wymiarze. Myślę , że King Sajz powinien być dla każdego , nie tylko dla wybranych, takim jestem socjalistą . Dobrej nocy Wam życzę :)