Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Marsz Niepodległości- wyjazd do Warszawy

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 listopada 2012r. o 20:02
skorn napisał(a): tak, chemtraile to najbardziej paląca kwestia w tym kraju

W tym kraju , podobnie , jak wszędzie indziej , najbardziej palącą kwestią jest rządza zysku za wszelką cenę , dlatego kapitalizm , w wersji jaką obserwujemy , to najgorsze s.....stwo , jakie mogło się ludzkości przytrafić. Owszem jestem socjalistą , ale nie takim z PRL. Chemitrale , to jedynie kawałek góry lodowej , obyśmy się o nią nie rozbili :) Kiedy byłem małym chłopcem , marzyłem o kosmicznych podróżach ... ale komu by się " opłacało " zwiedzać Wszechświat. Wszędzie cholernie daleko i jak mówią "naukowcy ", życia tam nie ma :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Poland niezalogowany
5 listopada 2012r. o 8:41
Pannazdzieckiem napisał(a):
Kiedy byłem małym chłopcem , marzyłem o kosmicznych podróżach ... ale komu by się " opłacało " zwiedzać Wszechświat. Wszędzie cholernie daleko i jak mówią "naukowcy ", życia tam nie ma :D

A niektórzy w tym kraju marzą o silnej Polsce. Tacy marzyciele jak na początku XX wieku. O tym, ażeby polak za granicą kojarzył się nie z hydraulikiem, ale z krajem silnym budzącym podziw. A to jest możliwe. Na pewno nie od razu- ale w przyszłości na pewno.

Zmoderowano 05.11.2012 godz.9:10 - powód: Cytowanie (Hegemon)
211
skorn
5 listopada 2012r. o 16:15
Pannazdzieckiem napisał(a): jestem socjalistą , ale nie takim z PRL

a skąd?

<i>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 listopada 2012r. o 21:23
~Poland napisał(a): ... A to jest możliwe. Na pewno nie od razu- ale w przyszłości na pewno.

Też w to wierzę . Oczywiście ogromne znaczenie ma poziom społecznej świadomości , sami sobie musimy odpowiedzieć na pytanie , co nas tak na prawdę interesuje , kolejny odcinek
" Mody na sukces" , kolejna sprzeczka polityków , czy przyszłość nasza i naszych dzieci. Jeśli wybieramy " trzeci wariant" , wydaje mi się , że należy pracować nad uświadamianiem współobywateli , wszelkimi możliwymi sposobami. Wasz marsz w Warszawie od samego początku uznaję za słuszną inicjatywę . Bo Polska pod dalszymi rządami tuskobojów nie osiągnie tego stanu , o którym obaj marzymy. Tak więc jedźcie. Otóż władza bardzo nie lubi gdy .... " się wiara kupą schodzi .. gdy do rana wrą debaty , na takie różne tematy " :)

Skornie , nie wiem. Pamiętasz film Machulskiego " King Saiz" , czy jak to się tam pisze :) ? Kiedy żyje się w szufladzie , nawet własnej , to marzy się o nieskończonej przestrzeni , wyższym wymiarze. Myślę , że King Sajz powinien być dla każdego , nie tylko dla wybranych, takim jestem socjalistą . Dobrej nocy Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
1994
#will nieaktywny
5 listopada 2012r. o 22:11
[img=1352149814_hb4613a.jpg]

Dziękuje za taki patriotyzm!!

211
skorn
5 listopada 2012r. o 23:00
chuligani z antify to jest to, wzór do naśladowania

<i>
~gość niezalogowany
5 listopada 2012r. o 23:11
po wejściu do Unii Europejskiej nasza niepodległość się skończyła...........................................................................
211
skorn
5 listopada 2012r. o 23:13

zasłonięte twarze, kaptury, chyba wstydzą sie walczyć z FASZYZMEM, hehe

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza