Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pamięć

4743
#MANSON nieaktywny
30 października 2012r. o 20:27
Niestety nie jest to pozdrowienie hitlerowskie i istniało wiele wieków przed hitlerowskimi niemcami a zostało tylko przywłaszczone przez nich[ nie żebym ich bronił]
...a co do Konkwisty to miałem okazję poznać kupę lat temu Czerwonego i wiem coś na temat jego ideologii :]
Różniliśmy się poglądami,ale jedno było najważniejsze; Ojczyzna.
Pozdrawiam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
30 października 2012r. o 20:28
Pannazdzieckiem napisał(a): Łapy precz od Mansona , dał się poznać , jako dobry kolega

Czy Ty wiesz jakim dobrym ojcem był Goebbels?? :>
~ niezalogowany
30 października 2012r. o 20:29
MANSON napisał(a): Niestety nie jest to pozdrowienie hitlerowskie i istniało wiele wieków przed hitlerowskimi niemcami.

HH nie jest pozdrowieniem hitlerowskim mimo tego , że pozdrawia H ?? :|
Co Ty bredzisz?? :>
4743
#MANSON nieaktywny
30 października 2012r. o 20:33
Piotrze !haha! Z glanów wyrosłem jakieś 15 lat temu ,ale miło mi ,że ktoś potrafi zrozumiec prawo wyboru do tego co chcemy kochać i na czym nam zależy. :]

Dopisane 30.10.2012r. o godz. 20:33:

~ napisał(a):
MANSON napisał(a): Niestety nie jest to pozdrowienie hitlerowskie i istniało wiele wieków przed hitlerowskimi niemcami.

HH nie jest pozdrowieniem hitlerowskim mimo tego , że pozdrawia H ?? :|
Co Ty bredzisz?? :>

Doucz się! To jest to samo co AVE CEZAR!
Żegnam.
Nie zakładałem tematu po to by się kłucić. Każdy ma prawo do swojego zdania.
Nara. ;)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 października 2012r. o 20:34
~ napisał(a):
Czy Ty wiesz jakim dobrym ojcem był Goebbels?? :>

Tak :) Mawiał , kłamstwo wielokrotnie powtarzane staje się prawdą , jaką prawdę widzisz w moich słowach :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
30 października 2012r. o 20:36
MANSON napisał(a): Doucz się! To jest to samo co AVE CEZAR!
Żegnam.

Nieuku, HH znaczy niech żyje H..!! :>
~ niezalogowany
30 października 2012r. o 20:38
Pannazdzieckiem napisał(a): kłamstwo wielokrotnie powtarzane staje się prawdą , jaką prawdę widzisz w moich słowach :)

Dokładnie taką prawdę!! :>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 października 2012r. o 20:42
~ napisał(a): Dokładnie taką prawdę!! :>

No , na swój sposób jestem więc orginalny :) Film pooglądaj Grzdylu , nigdy nie zaszkodzi odrobina wiedzy innej , jak z TV :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.