Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Kępki żółte - gdzie usunąć?

~Marta niezalogowany
1 listopada 2012r. o 18:08
Witajcie! Od jakiegoś czasu mam problem z kępkami żółtymi na oku. Wyglądają nieestetycznie, dlatego chcę je usunąć. W związku z tym moje pytanie: gdzie w Bolesławcu można to zrobić, chirurgicznie bądź laserowo, i w jakich cenach? Jakich lekarzy polecacie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~matula niezalogowany
1 listopada 2012r. o 20:26
Kępki usuwają w Jeleniej Górze w szpitalu na kasę chorych
~ niezalogowany
1 listopada 2012r. o 22:29
w Bolesławcu na Piaskowej na NFZ, cudze chwalicie a swojego nie znacie. Oczywiście jak ktoś chce to może do Katowić jechać lub do Chin bo tam dalej to pewnie lepiej...
~Marta niezalogowany
2 listopada 2012r. o 11:59
Na Piaskową ciężko się dostać na NFZ, kiedy bym nie dzwoniła to ciągle odsyłają żeby dzwonić za ileś tam... Najlepiej prywatnie, ale to dość kosztowne :/
~renata niezalogowany
2 listopada 2012r. o 21:27
mogę z pelną odpowiedzialnością polecić doktora Kotowicza z Jeleniej Góry.Kępki żółte tak zwane żółtaki usuwałam w marcu(zabieg laserowy) jestem bardzo zadowolona, żadnych siniaków, zaklejania oka, opatrunek to maśc.
Przed zabiegiem bezpłatna konsultacja kwalifikacyjna,koszt rownież wedlog mnie niewielki.
~ja niezalogowany
2 listopada 2012r. o 23:30
We Wroclawiu na Stawowej, ale cena to 700 zl. Pewnie tez na oddziale okulistycznym w Legnicy lub Zgorzelcu.
~Marta niezalogowany
3 listopada 2012r. o 17:41
Renata, a czy mogłabyś napisać jaki był koszt zabiegu? Z góry dziękuję za odpowiedź :)
~ niezalogowany
3 listopada 2012r. o 19:43
te kepki zolte pojawiaja sie najczesciej od cholesterolu i nie byla bym taka pewna czy to mozna bezpiecznie i na stale usunac - pojawiaja sie ponownie ! moze lepiej sprawdzic Cholesterol Calkowity HDL LDL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza