Witajcie! Od jakiegoś czasu mam problem z kępkami żółtymi na oku. Wyglądają nieestetycznie, dlatego chcę je usunąć. W związku z tym moje pytanie: gdzie w Bolesławcu można to zrobić, chirurgicznie bądź laserowo, i w jakich cenach? Jakich lekarzy polecacie?
w Bolesławcu na Piaskowej na NFZ, cudze chwalicie a swojego nie znacie. Oczywiście jak ktoś chce to może do Katowić jechać lub do Chin bo tam dalej to pewnie lepiej...
Na Piaskową ciężko się dostać na NFZ, kiedy bym nie dzwoniła to ciągle odsyłają żeby dzwonić za ileś tam... Najlepiej prywatnie, ale to dość kosztowne :/
mogę z pelną odpowiedzialnością polecić doktora Kotowicza z Jeleniej Góry.Kępki żółte tak zwane żółtaki usuwałam w marcu(zabieg laserowy) jestem bardzo zadowolona, żadnych siniaków, zaklejania oka, opatrunek to maśc.
Przed zabiegiem bezpłatna konsultacja kwalifikacyjna,koszt rownież wedlog mnie niewielki.
te kepki zolte pojawiaja sie najczesciej od cholesterolu i nie byla bym taka pewna czy to mozna bezpiecznie i na stale usunac - pojawiaja sie ponownie ! moze lepiej sprawdzic Cholesterol Calkowity HDL LDL
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.