Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Praca w MOHITO w Bolesławcu

3700
#Paulina3107 nieaktywny
4 listopada 2012r. o 14:22
Czy ktoras z was skladala CV? Byly juz jakies rozmowy?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~aney niezalogowany
4 listopada 2012r. o 16:02
ja składałam ale narazie żadnego odzewu nie było..
~juha niezalogowany
4 listopada 2012r. o 16:17
ja też składałam ale narazie cisza.. :/
~Barbara niezalogowany
4 listopada 2012r. o 16:23
Nie polecam!!! Praca w LPP to czysty wyzysk kiedyś pracowałem w reserved a teraz dostałam ofertę na kierowniczkę jednego z trzech sklepów które otwierają się w Bolesławcu. Śmiech na sali!!! A ich kadry kierownicze to porażka całkowita. Kierownik regionalny na rozmowę przyszedł w sweterku i spodniach prawie że dresowych ( jaki obraz pracownika taki obraz firmy). Mam spore doświadczenie bo prowadziłam sklepy znanej marki we Wrocławskim Pasażu i Warszawskich Złotych tarasach.
Oczywiście zrezygnowałam z propozycji!!!! Trzyma się szerokim łukiem
~haha niezalogowany
4 listopada 2012r. o 17:03
Mnie te firmy rozwalaja bo maja taki proces rekrutacji i wymagania jakby na prezesa albo dyrektora nie wiadomo jakiej firmy zatrudniali. Za takie pensje - wymagania maja jak z kosmosu ;) A jak do tego dochodza testy psychologiczne to juz w ogole lepiej podziękować takiej pseudo firmie..
~bbbb niezalogowany
4 listopada 2012r. o 17:35
odradzam, nie składajcie bo wyzysk i wogóle, w dresach chodzą

ps. ja składam, im mniej podań tym większa szansa dla mnie
~aney niezalogowany
4 listopada 2012r. o 19:12
jak wyglada taka rekrutacja w sklepach tej firmy??
czy zatrudniaja na pełne etaty czy tak jak większośc teraz 'sieciówek' na 1/2 lub 3/4
3700
#Paulina3107 nieaktywny
5 listopada 2012r. o 10:47
przy formularzu wybierasz sobie na jaki etat chcesz pracowac.

A odnoscie tego Cv jak skladalyscie je przez ten formularz, przychodzilo Wam jakies potwierdzenie na maila, bo wyskakuje info ,ze szczegolny zostana wyslane na maila,natomiast do mnie nic nie doszlo.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.