Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Praca w MOHITO w Bolesławcu

~ niezalogowany
5 listopada 2012r. o 12:44
Ta firma LPP prowadzi rekrutacje nie tylko do Mohito...
Czy do kogoś odzywali się w sprawie pracy?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~praca w lpp to porażka niezalogowany
5 listopada 2012r. o 12:52
hey, pracowałam w res we wrocławiu, wiec o pracy w lpp wiem duzo, duzo samego złego, zaczynając od małej stawki, - na umowe zlecenie za pełny etat - 900 zł dostanie sie maks, na umowe o prace ( oczywiście tylko niewielka część osob z liczby osob pracujących na sklepie może mieć przyznaną umowe o prace) - na umowe o prace masz 1100 około, na premie które niby są wypłacane co 3 miesiąc nie ma co liczyć... z góry zapewniam. Generalnie w tej firmie chodzi o to że system jest tak ułożony że - dobrze tam nigdy nie będzie, regionalna jest kosą straszną, najlepiej prowadzone sklepy we wro miesza z błotem, co za tym idzie kierownik po ochrzanie musi cisnąć na pracowników, w sumie wychodzi na to ze nikt nigdy nie będzie tam zadowolony a wiecznie jest jakiś problem ze wszystkim, atmosfera totalnego wyzysku, masz robić ponad wszelką norme, jak już znajdzie sie ktoś ambitny kto będzie sie starał, to szybko mu sie odechce, system punktowania codziennego pracowników - od 1 pkta do 3 - nikt nigdy nie ma oczywiście 3 pktów, choćby nie wiem jak sie starał. Aha, noi jeszcze jedna kwestia, nie wiem czy będzie sie tyczyć bolesławca, z racji że mało kto wytrzymuje psychicznie w tej firmie, jest duża rotacja pracowników, więc gdy co chwile przychodzą nowe osoby, to osoba która dłużej z jakiegoś powodu pracuje robi wtedy za siebie i nowego który pewnie za chwile sie zwolni - i tak w kółko ;) nie polecam firmy lpp...
~ niezalogowany
5 listopada 2012r. o 12:57
~praca w lpp to porażka napisał(a): ... atmosfera totalnego wyzysku, masz robić ponad wszelką norme,...

Czyli po Polsku. Co w tym dziwnego? :)
4190
#Detonator nieaktywny
5 listopada 2012r. o 18:16
Ok wszystko spoko ale czemu ludzie tam idą do pracy? to mnie zawsze dziwi,takie tłumaczenie bo lepsza taka praca niż żadna. Dlatego tak mamy w tym kraju że ludzie sami sobie zgotowali takie warunki pracy. Tyle w tym temacie a czy tam dobrze czy nie nie ma co się rozpisywać,wiadomo że w takich sklepach nie ma dobrych zarobków. Wyzysk na maksa jest wpisany w tą pracę plus chu..... wynagrodzenie ;)
~ niezalogowany
5 listopada 2012r. o 19:10
Ja rónież wysłałam Cv i do reservd i do Mohito ale cisza :/ potwierdzenia żadnego też nie dostałam...
~ niezalogowany
8 listopada 2012r. o 9:53
Do otwarcia już coraz bliżej.... był już ktoś na rozmowie, a może ktoś już dostł tam pracę?
9652
#Szatyanka nieaktywny
8 listopada 2012r. o 10:45
ja wczoraj dostałam telefon i na dziś mam rozmowę i w house i w mohito, zobaczę co oferują :>
~ niezalogowany
8 listopada 2012r. o 11:04
Daj znać po rozmowie jak poszło:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza