Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tłumy na otwarciu BCCenter
6140
#maly85 nieaktywny
22 listopada 2012r. o 23:18
Jak na wsi gdzie np.mieszka 30 osób otworzyli by galerię to był by to wyczyn,ale żeby w mieście robić taki cyrk???:)
P.S
Ciekawe co zrobią z tymi 20tyś.??Pewnie nagrody na święta finansowe będą dla radnych:)Bo znając życie ani grosza żaden mieszkaniec nie dostanie:)norma:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2524
#Zwirz nieaktywny
22 listopada 2012r. o 23:24
Sklep z bombkami choinkowymi... Taa. Tego miasto potrzebuje.

BTW. pozdrawiam pana z Lwówka który stanął na parkingu tak, że przetoczenie się obok było dość trudne.

"Dajesz, Dajesz - nie przestajesz!"
~Marian niezalogowany
22 listopada 2012r. o 23:35
szału nie ma, dupy nie urywa
~ niezalogowany
22 listopada 2012r. o 23:36
do galerii tylko z grubym portfelem!
~autor posta niezalogowany
22 listopada 2012r. o 23:49
Rozmowy z tłumu przed bisisi:
"Cześć Wiesiek, co porabiasz? Przyszedłem zobaczyć gdzie Waldek dostał pierwszą pracę z urzędu";
"To to już nie jest hotel?Myślałem ,że budują nowy!";
"Zawsze jestem gdzie jest nasz prezydent, on potrafi tak pięknie przemawiać";
"ziemniaczki!, kapusta!, pomidory!, jajka!, mąka! i cukier!" (furman z fury z kartoflami [i nie tylko] składa ofertę przez domofon ,zaraz za winklem)
"Przepraszam ,gdzie mogę zostawić podanie o pracę? (pytanie do ochroniarza)";
"Nie ma McDonaldsa? Ueeeee...";
"Bożena pożycz 50 zł do dziesiątego";
"Ja cie k**** zaj*bie!" (odgłosy z okna bloku mieszkalnego naprzeciwko);
"... i takie wydarzenia dodają naszej miejscowości europejskości... "(zasłyszane od ulicznej dziennikarki Azart-Sat).
~Propsy niezalogowany
23 listopada 2012r. o 0:02
~autor posta napisał(a): Rozmowy z tłumu przed bisisi:
"Cześć Wiesiek, co porabiasz? Przyszedłem zobaczyć gdzie Waldek dostał pierwszą pracę z urzędu";
"To to już nie jest hotel?Myślałem ,że budują nowy!";
"Zawsze jestem gdzie jest nasz prezydent, on potrafi tak pięknie przemawiać";
"ziemniaczki!, kapusta!, pomidory!, jajka!, mąka! i cukier!" (furman z fury z kartoflami [i nie tylko] składa ofertę przez domofon ,zaraz za winklem)
"Przepraszam ,gdzie mogę zostawić podanie o pracę? (pytanie do ochroniarza)";
"Nie ma McDonaldsa? Ueeeee...";
"Bożena pożycz 50 zł do dziesiątego";
"Ja cie k**** zaj*bie!" (odgłosy z okna bloku mieszkalnego naprzeciwko);
"... i takie wydarzenia dodają naszej miejscowości europejskości... "(zasłyszane od ulicznej dziennikarki Azart-Sat).

hahahaha 10/10
~LUIZIANA niezalogowany
23 listopada 2012r. o 0:28
najlepsi sa sprzedający.... laski tak wytapetowane że szpachlę trzeba będzie zrywać, faceci sam żel:) Ponoć każdy dostał tam pracę za twarz a nie za doswiadczenie i umiejętności. Znajoma po marketingu się nie dostała ale za to lalunia z nogami do samej szyi tak...
569
#Demonides nieaktywny
23 listopada 2012r. o 1:04
Poszedłem tam dzisiaj z ciekawości jakie sklepy tam są, gdyż wcześniej nic na ten temat nie czytałem ani tamtędy nie chodziłem. Tak więc reklam na budynku też wcześniej nie widziałem.

Kupiłem sobie buty za 160zł. Pomyślałem że zagram o fiata 500. Poszedłem więc po talon i wróciłem do domu. Po wejściu na stronę naszej BCC zapoznałem się z regulaminem konkursu.
Pytanie jakie mi się nasunęło to dlaczego otrzymałem 1 kupon, a nie 5, skoro zakupy zrobiłem za 160zł.

No cóż, ktoś inny skorzysta z moich kuponów konkursowych zwiększając swoje szanse.

<b style="color: #003DDF;">http://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedysta:<U>Demonides</U></b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!