Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tłumy na otwarciu BCCenter
~Bolesławianka niezalogowany
23 listopada 2012r. o 7:41
A gdzie był Roman jak Bolesławianie jego ukochani mieszkańcy ( o których dobro tak ustawicznie dba ) obchodzili tak Wielkie Święto 11 listopada. Nawet na stronie UM nie było wzmianki o tych uroczystościach , ale za to był na otwarciu świątyni dobrobytu i to z jaką pompą to otwierał . Pozdrawiam wszystkich , których prezydent niebawem zwolni żeby łatać kolejne dziury w budżecie miasta .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
23 listopada 2012r. o 8:18
Demonides napisał(a): Poszedłem tam dzisiaj z ciekawości jakie sklepy tam są, gdyż wcześniej nic na ten temat nie czytałem ani tamtędy nie chodziłem. Tak więc reklam na budynku też wcześniej nie widziałem.

Kupiłem sobie buty za 160zł. Pomyślałem że zagram o fiata 500. Poszedłem więc po talon i wróciłem do domu. Po wejściu na stronę naszej BCC zapoznałem się z regulaminem konkursu.
Pytanie jakie mi się nasunęło to dlaczego otrzymałem 1 kupon, a nie 5, skoro zakupy zrobiłem za 160zł.

No cóż, ktoś inny skorzysta z moich kuponów konkursowych zwiększając swoje sz

U mnie ta sama historia , tylko buty były za 195.00, a w Rossmannie 65.00, i też dopiero zobaczyłam w domu w regulaminie, moim zdaniem powinni to umieścić na miejscu, żeby każdy widział i mógł się upomnieć.

~wolar niezalogowany
23 listopada 2012r. o 8:30
A proboszczem tej nowej bazyliki mniejszej to kto ?
87
#assassin nieaktywny
23 listopada 2012r. o 8:39
Niezła średnia wieku :)
~m niezalogowany
23 listopada 2012r. o 8:50
W tym mieście jeszcze nikt nikomu nie dogodził.Jak nie było Galerii to ludzie nażekali,że trzeba jeżdzić do Wrocka ,Legnicy lub Zgorzelca na zakupy bo u nas nic niema.A jak już jest to też żle...Jakaś paranoja:) :|
~ niezalogowany
23 listopada 2012r. o 9:07
~m napisał(a): W tym mieście jeszcze nikt nikomu nie dogodził.Jak nie było Galerii to ludzie nażekali,że trzeba jeżdzić do Wrocka ,Legnicy lub Zgorzelca na zakupy bo u nas nic niema.A jak już jest to też żle...Jakaś paranoja:) :|

No bo to niestety prawda - w tej galerii nie ma ciekawych sklepów i na zakupy trzeba będzie jeździć do Legnicy, Lubina itd.
2820
#k1p nieaktywny
23 listopada 2012r. o 9:16
Zgadza sie. Nie wiem, jak inni, ale ja liczyłam na C&A i Deichmanna. Nie mówiąc już o Vabbi. Po co kolejne CCC i Rossmann??
House może być, chociaż chyba bardziej dla mojej córki niż dla mnie... No i pozostaje robić zakupy gdzie indziej :-)
~ niezalogowany
23 listopada 2012r. o 9:18
Czego wy chcecie ludzie otworzono tutaj sklepy na miare portwela bolesławianina. Ludzie którzy kupują np w Kazar,Liu Jo cz w Zara wiadomo że dalej będą jeździć do Wrocławia.Od początku nie było co liczyć na takie sklepy bo niestety takich kobiet czy mężczyzn mało w bolesławcu niestety.
Mi na przykład nie podoba się Arena sklepy bez sensu jakoś tak dupowato,może też dlatego takie moje nastawienie bo zakupy robiłam w arenie w Szwajcarii i jadąc do naszej zawiodłam sie. Byłam tam raz i nigdy więcej!!!
Legnica Piastów spoko lubie tam robić zakupy jest tam kilka "moich"sklepów.:)
Ludzie cieszmy się że mamy tą galerie naprawde !!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.