Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tłumy na otwarciu BCCenter
2820
#k1p nieaktywny
23 listopada 2012r. o 9:23
Cieszyć się, bo mamy??
Cieszyłabym się, gdybym miała tam sklepy, w których chcę robić zakupy.
A cieszyć się z samego "posiadania" nie będę...
Nie jestem osobą , która na wszystko narzeka, ale tym razem jestem rozczarowana :-(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
23 listopada 2012r. o 9:26
~ napisał(a): Czego wy chcecie ludzie otworzono tutaj sklepy na miare portwela bolesławianina.
Ludzie cieszmy się że mamy tą galerie naprawde !!

Na miarę portfela bolesławianina to już te sklepy mamy w mieście.
Teraz mamy te sklepy tam gdzie czynsz jest wiekszy, czyli już jest trochę drożej jak na portfel bolesławianina.
Galerii handlowej nie buduje się dla samej idei tylko dla sprzedawców.
Jeżeli sam budynek niektórych tak cieszy to chyba zapomnieli do czego dom handlowy służy i komu.
1799
#koehl nieaktywny
23 listopada 2012r. o 9:38
~autor posta napisał(a): Rozmowy z tłumu przed bisisi:
"Cześć Wiesiek, co porabiasz? Przyszedłem zobaczyć gdzie Waldek dostał pierwszą pracę z urzędu";
"To to już nie jest hotel?Myślałem ,że budują nowy!";
"Zawsze jestem gdzie jest nasz prezydent, on potrafi tak pięknie przemawiać";
"ziemniaczki!, kapusta!, pomidory!, jajka!, mąka! i cukier!" (furman z fury z kartoflami [i nie tylko] składa ofertę przez domofon ,zaraz za winklem)
"Przepraszam ,gdzie mogę zostawić podanie o pracę? (pytanie do ochroniarza)";
"Nie ma McDonaldsa? Ueeeee...";
"Bożena pożycz 50 zł do dziesiątego";
"Ja cie k**** zaj*bie!" (odgłosy z okna bloku mieszkalnego naprzeciwko);
"... i takie wydarzenia dodają naszej miejscowości europejskości... "(zasłyszane od ulicznej dziennikarki Azart-Sat).

dobre....
~ niezalogowany
23 listopada 2012r. o 9:50
A gdzie te tłumy? Bo na zdjęciach nie bardzo to widać ?
~uuuu niezalogowany
23 listopada 2012r. o 9:54
Galeria porażka może i ładna,ale co sklepiki marne.Nadal pozostaje Legnica=Lubin :/
~kajak niezalogowany
23 listopada 2012r. o 10:22
Czy na necie "siedzą" tylko sami frustraci ?
942
#malagosia nieaktywny
23 listopada 2012r. o 10:26
Demonides napisał(a): Poszedłem tam dzisiaj z ciekawości jakie sklepy tam są, gdyż wcześniej nic na ten temat nie czytałem ani tamtędy nie chodziłem. Tak więc reklam na budynku też wcześniej nie widziałem.

Kupiłem sobie buty za 160zł. Pomyślałem że zagram o fiata 500. Poszedłem więc po talon i wróciłem do domu. Po wejściu na stronę naszej BCC zapoznałem się z regulaminem konkursu.
Pytanie jakie mi się nasunęło to dlaczego otrzymałem 1 kupon, a nie 5, skoro zakupy zrobiłem za 160zł.

No cóż, ktoś inny skorzysta z moich kuponów konkursowych zwiększając swoje szanse.

Ja czytałam regulamin przed pójściem do centrum i jakie było moje zdziwienie, gdy otrzymałam jeden kupon (zakupy za 200zł)? Zapytałam o to dziewczyny wydającej kupony i odpowiedziała, że szef kazał jej wydawać po jednym kuponie na jeden paragon. Pomyślałam, że i tak mi to obojętne :) Ale po co regulamin?
Także nie musisz się martwić, każdy tak miał ;)
~ niezalogowany
23 listopada 2012r. o 10:26
maly85 napisał(a): Jak na wsi gdzie np.mieszka 30 osób otworzyli by galerię to był by to wyczyn,ale żeby w mieście robić taki cyrk???:)
P.S
Ciekawe co zrobią z tymi 20tyś.??Pewnie nagrody na święta finansowe będą dla radnych:)Bo znając życie ani grosza żaden mieszkaniec nie dostanie:)norma:)

20 tyś zostały przeznaczone na 2 domy dziecka w Bolcu, a nie na radnych!!! Co za zawziętość, indolencja i wieczne niezadowolenie, proszę nie piszcie głupot!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza