Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tłumy na otwarciu BCCenter
~ niezalogowany
24 listopada 2012r. o 18:09
Tak właśnie ta galeria jest w fazie rozwoju nikt nie powinien obrażać tej galerii bo co nie ma C&A ?? czy H&M a widzieliście cenny ?? w tych sklepach ?? kto niby miał by tam robić zakupy ?? ludzie co mają grube portfele :) empik może i było by fajnie może jeszcze być bo nie sądzę aby ten sklep RTG215 czy jakoś tak utrzymał się ceny z kosmosu ;/ House bardzo ciekawy i ma zamiar tam robić zakupy :) aaa ma pytanie gdzie jest Cropp i german ?? miały byc te sklepy a ich nie ma
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
24 listopada 2012r. o 18:25
a co tam tak lata nad glowami to zielone? na ostatnim zdjęciu? mam dziwne skojarzenia :) galeria z zewnatrz fajna podoba mi się, ale w srodku cienko, zaproponowali nam trzecie ccc zas zadnego pozadnego sklepu obuwniczego, np. badura, wojas lub chocby ryłko. drugi w bolcu rossmann, tylko czekac az jeden z nich sie zamknie... nie moj klimat, nie ma tam niczego sensownego. niestety...
~ niezalogowany
24 listopada 2012r. o 18:31
~ napisał(a): Tak właśnie ta galeria jest w fazie rozwoju nikt nie powinien obrażać tej galerii bo co nie ma C&A ?? czy H&M a widzieliście cenny ??

toś porównał :D akurat H&M jest na pewno tańsze od Reserved czy Mohito :]
2087
#Wikunia nieaktywny
24 listopada 2012r. o 19:00
dzieciom najbardziej będzie brakowało Panów na szczudłach, polecam wprowadzić ich (ablo kogoś z bańkami i balonami) do stałej oferty ;)[img=1353780053_zniq41l.jpg]

http://www.facebook.com/Krawiectwo.Melanii http://wikuniakwl02.wpiernicz.pl/vs
~kizia-mizia niezalogowany
24 listopada 2012r. o 19:24
moze byc rewelacji niema zawze to cos innego z malowaniem babek trafili ale ten yeti beznadziejny wogole nie miał podejscia do dzieci taki cwaniak pod budka z piwem powinien stac
~taki narod niezalogowany
24 listopada 2012r. o 19:43
Ale Wy Polacy to kochacie narzekać!!! :/ :/ :/
~ niezalogowany
24 listopada 2012r. o 19:51
~taki narod napisał(a): Ale Wy Polacy to kochacie narzekać!!! :/ :/ :/

Straszne niezadowolone MARUDY, beznadziejni MALKONTENCI!
~ niezalogowany
24 listopada 2012r. o 19:55
~byłem widziałem napisał(a): to jest galeria ;)
to powinno nazywać się MIESZKO 2 z ruchomymi schodami .....

dokładnie tak ! dom handlowy i tyle !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza