Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tłumy na otwarciu BCCenter
~ niezalogowany
24 listopada 2012r. o 12:21
~ napisał(a):
Galeria jest też dla ludzi którzy w tygodniu nie maja czasu na łażenie po sklepach a tak wszytko w jednym miejscu i w niedziele można się przejść i coś kupić.

Jak wielkimi literami trzeba napisać komuś aby zrozumiał, że NIE MA CO KUPIĆ BO DROGO I MAŁY WYBÓR? Jak nie mają czasu łazić po sklepach to niech kupują przez internet.
Wszystko w jednym miejscu? Czyli co tam jest WSZYSTKIM?
Chodzi o to że to wszystko to jedno wielkie nic.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~gizek niezalogowany
24 listopada 2012r. o 12:31
Jeszcze jej dobrze nie otworzyli a wielu się już nie podoba,już ludziska kłócą się. Poczekajcie jakiś czas i wszyscy zobaczymy czy ten dom handlowy rozwinie swoją działalność , czy też - upadnie.
~groszem niezalogowany
24 listopada 2012r. o 12:37
normalnie rozwalacie mi nadgarstki czego sie spodziewaliscie w tak malym miasteczku przeciez nie wybuduja wam tutaj galeri typu manufaktura
~ niezalogowany
24 listopada 2012r. o 12:39
~groszem napisał(a): normalnie rozwalacie mi nadgarstki

Oby słowo ciałem się stało!! :)
3145
#hemi nieaktywny
24 listopada 2012r. o 13:05
~ napisał(a): w Bolcu co by nie powstało, lub sie stało TO I TAK JEST ZLE na tym polega forum bolec.info

wiesz bo chodzi o to,że ludzie mysleli ,że w tej galeryjce będą jakieś nowe sklepy,że będzie tego więcej,a tu sie okazuje,że wielce rozreklamowana galeria o dumnej nazwie City center okazuje się niewielkim domem handlowym gdzie nie ma tego co oczekiwali,a sa kolejne sklepy ,które już są na mieście:(

załóżmy,że masz 100 tys na auto ,napalasz się na jakąś fajną kilkuletnią Audi A6 na pełnym wypasie,idziesz do jedynego komisu i tam masz golfy III,Astry II i audi A3.
I co,mówisz trudno,kupujesz takie auto?

Czy jestes rozczarowany ,bo liczyłeś,że znajdziesz to czego chcesz,a tu niestety nie ma tego?

Ja jeszcze w CC nie byłem,bo nie mam po co tam iśc:) będę w okolicach to wpadne z ciekawości,ale ,zeby od razu lecieć to mi sie nie chce:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
3046
#sentinel nieaktywny
24 listopada 2012r. o 14:44
Przeniesienie postów :

oolo napisał(a): w jakich godzinach ogólnie otwarta jest ta galeria? bo nigdzie nie moge znalezc takiej info :(

Glaucopsyche napisał(a): Poniedziałek - Sobota 9.00 - 21.00
Niedziela 10.00 - 20.00

wszystko jest na http://www.bccenter.pl

GG 2563898
~hwwdm niezalogowany
24 listopada 2012r. o 15:30
~ napisał(a):
~ napisał(a):
Galeria jest też dla ludzi którzy w tygodniu nie maja czasu na łażenie po sklepach a tak wszytko w jednym miejscu i w niedziele można się przejść i coś kupić.

Jak wielkimi literami trzeba napisać komuś aby zrozumiał, że NIE MA CO KUPIĆ BO DROGO I MAŁY WYBÓR? Jak nie mają czasu łazić po sklepach to niech kupują przez internet.
Wszystko w jednym miejscu? Czyli co tam jest WSZYSTKIM?
Chodzi o to że to wszystko to jedno wielkie nic.

Drogo???skoro jesteś przyzwyczajony /a do zakupów w lumpeksach

Zmoderowano 24.11.2012 godz.20:46 - powód: fajnie,że wyjesz na znacznie wyższym poziomie,ale nie śmiejemy się z osób,których zwyczajnie nie stać na kupno nowych rzeczy w H&M itp.Wyśmiewanie się z takich osób świadczy o Twoim poziomie intelektualnym.. (hemi)
~ niezalogowany
24 listopada 2012r. o 15:33
~hwwdm napisał(a): Ja osobiście juz zrobiłam zakupy w galerii i jutro tak że się wybieram.

A pojutrze też czy najpierw do Providenta po pożyczkę?? :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.