Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tłumy na otwarciu BCCenter
~ niezalogowany
24 listopada 2012r. o 15:38
A co ty myślisz ze każdy kto siedzi na tym nedznym portalu pracuje w baderze i nie ma pieniędzy na zakupy w średniej klasy sklepach ba nawet nie średniej....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~:) niezalogowany
24 listopada 2012r. o 15:43
Nikt normalny nie przechwala się gdzie kupuje gacie, czy co tam woli .
A szczególnie Ci co są przy kasie .
Natomiast Ci co chcą w jakiś tam dziwny sposób zwrócić na siebie uwagę(bo raz im się udało) i pochwalić to, czego nikt nie chce chwalić, to muszą się zareklamować.

~:):):) niezalogowany
24 listopada 2012r. o 16:27
I tu masz świętą rację, ja na przykład nie lubię biegać od sklepu do sklepu od 1000- lecia aż po Grunwaldzką, a po za tym szkoda mi czasu, ale muszę mieć co na siebie włożyć, wiec mi bardzo odpowiada takie miejsce gdzie mogę wybrać się w wolnej chwili i kupić wszystko czego potrzebuję w jednym miejscu.Ale cóż wszystkim nie da się dogodzić.Najlepiej żeby nic się nie działo w tym mieście, po co nam basen , lodowisko itd, wróćmy do jaskiń , załóżmy na siebie kawałek skóry niedźwiedzia i idźmy zapolować do lasu na zwierzynę:)

Zmoderowano 24.11.2012 godz.17:26 - powód: korekta cytowania (sentinel)
2524
#Zwirz nieaktywny
24 listopada 2012r. o 16:56
~jeleniogórzanka napisał(a):
Ale mam jeszcze jedną uwagę - nikt dotąd tego nie napisał - przed budynkiem BCCenter są 4 (słownie: cztery) miejsca parkingowe!!! to chyba nie do przyjęcia przez chcącą się rozwijać galerią. Gdzie niby mam auto postawić? Tam gdzie parkomaty są??? Chyba to był pierwszy i ostatni raz kiedy zawitałam do tego przybytku.

A myślisz, że parking w BCC byłby za darmo?

"Dajesz, Dajesz - nie przestajesz!"
~seba niezalogowany
24 listopada 2012r. o 17:03
Z reguły nie życzę nikomu źle,ale mam nadzieję że ta piękna galeria ZDECHNIE ŚMIERCIĄ NATURALNĄ a na jej miejsce powstanie coś sensownego np.Hotel z prawdziwego zdarzenia i fajna restauracja ,nawet lepsze byłoby KFC lub coś podobnego bo mcdonald jest cienki i drogi.Pozdrawiam nasze władze miasta, które wzięły za TĄ PORAŻKĘ niezłą kasę.
~SEBA niezalogowany
24 listopada 2012r. o 17:05
No i czemu prezydent nie otwierał biedronki??????????????????
~ niezalogowany
24 listopada 2012r. o 17:07
~SEBA napisał(a): No i czemu prezydent nie otwierał biedronki??????????????????

nie przesadzaj, biedronek w mieście jest z 5
~ niezalogowany
24 listopada 2012r. o 17:15
~seba napisał(a): Z reguły nie życzę nikomu źle,ale mam nadzieję że ta piękna galeria ZDECHNIE ŚMIERCIĄ NATURALNĄ a na jej miejsce powstanie coś sensownego np.Hotel z prawdziwego zdarzenia i fajna restauracja ,nawet lepsze byłoby KFC lub coś podobnego bo mcdonald jest cienki i drogi.Pozdrawiam nasze władze miasta, które wzięły za TĄ PORAŻKĘ niezłą kasę.

Seba, ile Ty masz lat? 17-ście, czy jeszcze mniej? "Galeria ZDECHNIE ŚMIERCIĄ NATURALNĄ" co za tekst!!! Władze miasta nie mają nic do tego. Działka pod Galerię została sprzedana przez prywatną osobę inwestorowi. Prawda jest taka, że przez pierwszy rok najemcy się pozmieniają, jak w każdym Centrum Handlowym. Jest jeszcze kilka powierzchni wolnych, które wkrótce się wypełnią. Bolec to małe miasto i duże sieci boją się inwestować. Sami najpierw muszą się przekonać jak to funkcjonuje. Obiekt jest bardzo ładny, świetnie wkomponowany w architekturę. Nikt nie zauważył, ze kamienica obok została wyremontowana przez inwestora, który również współfinansował parkingi za centrum ceramiki. Seba, idź coś kup, wypełnij losy i zagraj o samochód, skuter lub wycieczkę. może się uda wygrać jutro:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.