Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Straż miejska do likwidacji?
~Palikocik niezalogowany
29 grudnia 2012r. o 16:40
~ napisał(a): zlikwidować ruch palikota a 7,5 miliona zł. subwencji przeznaczyć na wsparcie policji i straży miejskich.
Bo nie potrzebujemy jątrzycieli i marzycieli takich jak pżemysław !
>

No właśnie , mieszkańcy nie potrzebują takich prostaków w prewencji.Straż Pożarna tak straż miejska NIE.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
29 grudnia 2012r. o 17:41
~Palikocik napisał(a):
~ napisał(a): zlikwidować ruch palikota a 7,5 miliona zł. subwencji przeznaczyć na wsparcie policji i straży miejskich.
>

No właśnie , mieszkańcy nie potrzebują takich prostaków w prewencji.Straż Pożarna tak straż miejska NIE.

No własie bo po co jest ten ruch palikota
żadnych konkretów tylko jątrzenie marudzenie i narzekania.
A to za jasno w rynku a to za bezpiecznie a to do koscioła chodzą a to to i tamto.
3145
#hemi nieaktywny
29 grudnia 2012r. o 19:17
Ludzie tu jest mowa o Ruchu Palikota czy o SM?
Bo nie wiem,czego temat dotyczy? :|

SM ma rózne oblicza i róznie może być oceniana:jednych irytuje to,ze jest to ekipa powołana po to aby scigac "niebezpiecznych przestepców" jakimi są ludzie,którzy luzem puszczaja psiaki na spacerze,czy tez "wyjątkowo groźnych" osobników ,co gdzieś w lasku,czy w innym miejscu chca wypić browarka :|

Pomijam zyli z okolic prusa/kościelnej,którzy w ciepłym okresie mają w dupie wszystkich i jako tako na legalu od lat żłopia bełty :|

Ale SM to tez patrole piesze,które działaja prewencyjnie,jak i tez pomagaja innym (bezdomni,czasem na czas znalezieni przed zamarznięciem).

Ogólnie ja nie mam nic przeciwko SM pomimo tego iz kiedys dostałem prezent w postaci 100 zł za beer,który piłem (a jedynymi świadkami byli:pani "kula szpiegula",która doniosła)
oraz przypadek kiedy pewna (byc może nowa) osoba wyjątkowo doczepiła się do banalnej sytuacji i konkretnie mnie wquuriła (dodam tyle,że podobne me zachowanie miało miejsce kilka razy pod okiem innych SM i nie widzieli w tym nic dziwnego).

Moim zdaniem sa potrzebni,aleniech zajmą się eliminacja faktycznego zagrożenia,a nie szukaniem statystyk,bo przez to,że za nic potrafia dowalic mandat to dlatego są tacy znienawidzeni..

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~Straż niezalogowany
29 grudnia 2012r. o 20:55
Nawet gdy nie uda się zlikwidować to opinie ludzi powinny dać im domyślenia .
~ela eh niezalogowany
29 grudnia 2012r. o 23:19
http://natropie.onet.pl/najnowsze/policyjne-ambicje-strazy-miejskiej,1,5351550,artykul.html

Właśnie jest artykuł na Onecie. Poczytajcie komentarze pod artykułem i może zwolennikom straży coś się rozjaśni pod kopułą.
4570
#rafix0016 nieaktywny
30 grudnia 2012r. o 0:53
Sprawa jest prosta- Straż Miejska MUSI zniknąć !

Od tego co próbuje nieudolnie robić jest P O L I C J A !

Koniec kropka !

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
~królik niezalogowany
30 grudnia 2012r. o 1:24

Przemysław jest osobą jawną, natomiast ty nie wiadomo , czy strażnikiem miejskim, czy urzędasem z ratusza, który broni swojego koryta. Twoje zdanie tu się całkowicie nie liczy!
Darmozjadom dziękujemy!
5413
#Przemyslaw nieaktywny
30 grudnia 2012r. o 10:30
~ napisał(a):

ani tym ani tym , jestem płacącym podatki .płacącym mandaty nie palącym zioła .
Jestem NORMALNY !
>

Jaką korzyść ma Straż miejska z Pana ? Proszę przynajmniej napisać czy jest Pan za czy przeciw i przedstawić solidne rzeczowe argumenty popierające Pana opinię.Takie wypowiedzi budują jedynie śmietnik w dyskusji.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza