Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Straż miejska do likwidacji?
~ niezalogowany
28 grudnia 2012r. o 7:34
troche bezpanskich piesków wyłapali co?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~głos niezalogowany
28 grudnia 2012r. o 8:56
~ napisał(a): troche bezpanskich piesków wyłapali co?

Sugerujesz że żarcie to z tych wyłapanych piesków ? Nie to chyba niemożliwe .Żeby aż tak to niemożliwe.
~Kriss niezalogowany
28 grudnia 2012r. o 9:41
k1p napisał(a): "Straż Miejska do likwidacji" - jedno z popularniejszych haseł mijającego roku.
A co z ludźmi tam pracującymi? Też do likwidacji? Oni też mają żołądki, co więcej, mają rodziny. To nie jest "Straż Miejska", to ludzie tacy, jak my, pracujący na etacie i bojący się przyszłości. Czy ktoś, powtarzający hasło "Straż Miejska do likwidacji" o tym pomyślał?????

Niech szukają czegoś na własną rękę.
Powiatowe Urzędy Pracy organizują różne kursy.
Działalność gospodarcza odpada?
Za trudne?

Więc ja się pytam do k..y nędzy, kto się martwił o Polaków którzy ruszyli w Świat za chlebem, kto??
4570
#rafix0016 nieaktywny
28 grudnia 2012r. o 10:00
jakoś strażników nie obchodził mój żołądek jak mi wlepiali 100 za to ,że nie mogłem dobiec do domu bo mnie przycisnelo i potrzebe fizjologiczną uczyniłem w lasku. Dodam ze z dala od ludzi i obejsc.... :>
na zasiłki.....albo przebranżowic sie... ;)

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
~JaHe niezalogowany
28 grudnia 2012r. o 11:59
Na pewno strażnicy to tacy sami ludzie jak my, więc niech sobie radzą w życiu tak jak my. Czyli różnie.
~ niezalogowany
28 grudnia 2012r. o 12:35
Uwazam, ze SM powinna miec wiecej kadry. Chcialbym widziec Straznikow czesciej i wiecej. Z pewnoscia bylby wiekszy porzadek w miescie.
~Angela niezalogowany
28 grudnia 2012r. o 13:35
A co w mieście jest brak porządku? Każdy z nas ma obowiązek dbać o ład i porządek. A od czego jest policja?
5413
#Przemyslaw nieaktywny
28 grudnia 2012r. o 20:38
~ napisał(a): Uwazam, ze SM powinna miec wiecej kadry. Chcialbym widziec Straznikow czesciej i wiecej. Z pewnoscia bylby wiekszy porzadek w miescie.

Nie ma przeciwwskazań aby było mnóstwo strażników.Wystarczy zrobić zrzutkę wśród popierających ten pomysł i po sprawie.Ile uzbieracie tyle będzie strażników.Pracy brakuje więc to pewny strzał.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo