Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Powiatowy Urząd Pracy - sklep bez towaru
~ niezalogowany
7 stycznia 2013r. o 22:21
Przemyslaw napisał(a): ja Przemysław nie biorę i nigdy nie brałem żadnych pieniędzy od państwa.Powyższe sensacje to jakieś bzdury.Trzeba się najpierw doinformować

Czyli Pan zaprzecza, że pańska rodzina korzystała z dobrodziejstw PUP'u ? :>

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
7 stycznia 2013r. o 22:34
To tak jakby mieć pretensje do rolnika, że płaci składki do KRUS zamiast ZUS. Nie widzę sprzeczności między krytykowaniem urzędów i korzystaniem z nich.

<i>
5413
#Przemyslaw nieaktywny
8 stycznia 2013r. o 9:32
~ napisał(a):
Przemyslaw napisał(a): ja Przemysław nie biorę i nigdy nie brałem żadnych pieniędzy od państwa.Powyższe sensacje to jakieś bzdury.Trzeba się najpierw doinformować

Czyli Pan zaprzecza, że pańska rodzina korzystała z dobrodziejstw PUP'u ? :>

>

Niczego nie potwierdzam ani niczemu nie zaprzeczam .Tak jak napisałem te dofinansowanie to zwykłe marnotrawstwo .Krótko mówiąc gospodarka niby wolnorynkowa sterowana rękoma nieudaczników , którzy sami nigdy nie prowadzili żadnej działalności i nigdy nie zderzyli się z pojęciem wolnego rynku.Bolesławiecki PUP jest jaskrawym tego przykładem .Administracja nadmuchana jak balon a efekty mniej niż mizerne.To jedynie zbędne bardzo duże dodatkowe obciążenie podatnika.
Tyldo obrońco PUPu nie masz odwagi się podpisać ?

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~Panna na tyldzie niezalogowany
8 stycznia 2013r. o 9:42
Pynchoon napisał(a):
Jak mówią papier przyjmie wszystko brak jednak podstawowego elementu - ile projekt będzie kosztować i ile pieniędzy pozyska się z poszczególnych oszczędności.

Przemuś , a czy mógłbyś z łaski swojej odpowiedzieć na pytanie Pynchoona ? :) Czy jak zykle ignorować będziesz ? Miłego dnia , zmykam :)
~Do Pana Przemysława niezalogowany
8 stycznia 2013r. o 10:56
Przemyslaw napisał(a): Administracja nadmuchana jak balon a efekty mniej niż mizerne.To jedynie zbędne bardzo duże dodatkowe obciążenie podatnika.

A pańska partia co reprezentuje ?
Bo jedynie czytam o rozdawanych prezerwatywach jak nie kobietom w dzień kobiet to dzieciom 12 lat i więcej.
Czy to jest aby dobry kierunek partii, która chce coś osiągnąć w polityce ?

Przemyslaw napisał(a): Tyldo obrońco PUPu nie masz odwagi się podpisać ?

Nie mam takiego obowiązku, nie jestem internautowym celebrytą jak Pan...
~ niezalogowany
8 stycznia 2013r. o 13:03
Z tego co widzę potrafi tylko Pan obrażać innych, oskarżać i wiecznie być niezadowolony.
Dziwi mnie fakt, że chowa Pan głowę w piasek już w tej chwili a niby z Pana wielki polityk. Żałosne.
Niech Pan ma na tyle kultury i odpowie ludziom na zadawane pytania.

~Ci z dalszych rzędów niezalogowany
9 stycznia 2013r. o 4:24
~ napisał(a): Z tego co widzę potrafi tylko Pan obrażać innych, oskarżać i wiecznie być niezadowolony.
Dziwi mnie fakt, że chowa Pan głowę w piasek już w tej chwili a niby z Pana wielki polityk. Żałosne.
Niech Pan ma na tyle kultury i odpowie ludziom na zadawane pytania.

>

Zainteresuj się lepiej co robią w PUP .Tam jest wszystko prucz roboty dla ludzi.
~ niezalogowany
9 stycznia 2013r. o 11:24

Pan Przemysław napisał :
">

Niczego nie potwierdzam ani niczemu nie zaprzeczam..."

i tylda na dodatek z bykiem :>
">

Zainteresuj się lepiej co robią w PUP .Tam jest wszystko prucz roboty dla ludzi."

Nie mam więcej pytań :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.