Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Powiatowy Urząd Pracy - sklep bez towaru
~ niezalogowany
18 stycznia 2013r. o 22:31
Nie wiem kto tu jest duchany Panie M :D
PS I proszę się dokształcić w danym temacie zanim cokolwiek Pan napisze bo po co z siebie robić niepotrzebnie błazna.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ci z dalszych rzędów niezalogowany
19 stycznia 2013r. o 1:47
Nie myśl tłuku że ludzie dadzą się łoić całe życie , przyjdzie kryska na Matyska.
~KOŃ niezalogowany
19 stycznia 2013r. o 8:59
Byłem ostatnio w tym sklepie .Nic . więcej jest w internecie. PUP jest więc tylko dla pieczątek. Droga impreza. Może niech pracodawcy podjeżdzają furmanką jak za dawnych lat ? nie wiadomo czy śmiać się czy płakać
5413
#Przemyslaw nieaktywny
19 stycznia 2013r. o 18:37
~KOŃ napisał(a): Byłem ostatnio w tym sklepie .Nic . więcej jest w internecie. PUP jest więc tylko dla pieczątek. Droga impreza. Może niech pracodawcy podjeżdzają furmanką jak za dawnych lat ? nie wiadomo czy śmiać się czy płakać
>

Ciekawe o ile można by zmniejszyć w Polsce podatek VAT gdyby zlikwidować straż miejską oraz urzędy pracy ?

Dopisane 19.01.2013r. o godz. 18:37:

~KOŃ napisał(a): Byłem ostatnio w tym sklepie .Nic . więcej jest w internecie. PUP jest więc tylko dla pieczątek. Droga impreza. Może niech pracodawcy podjeżdzają furmanką jak za dawnych lat ? nie wiadomo czy śmiać się czy płakać
>

Ciekawe o ile można by zmniejszyć w Polsce podatek VAT gdyby zlikwidować straż miejską oraz urzędy pracy ?

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~ niezalogowany
19 stycznia 2013r. o 18:47
Przemyslaw napisał(a): Ciekawe o ile można by zmniejszyć w Polsce podatek VAT gdyby zlikwidować straż miejską oraz urzędy pracy ?

Jeżeli zlikwidować Straż Miejską to o zero a jeżeli zlikwidować Urząd Pracy to nie wiem! :) Wynika to z różnych żródeł finansowania. :)
~bynioz niezalogowany
19 stycznia 2013r. o 18:54
uczepił się jak rzep psiego ogona, znasz jakieś państwo europejskie gdzie nie ma urzedów pracy? mieszkamy jednak Europie, czemu chcesz wprowadzać zwyczaje rodem z banana repulic?
5413
#Przemyslaw nieaktywny
19 stycznia 2013r. o 19:20
~bynioz napisał(a): uczepił się jak rzep psiego ogona, znasz jakieś państwo europejskie gdzie nie ma urzedów pracy? mieszkamy jednak Europie, czemu chcesz wprowadzać zwyczaje rodem z banana repulic?
>

Dwie panienki w prywatnym biurze zatrudnienia luzikiem by wystarczyły.Widocznie bywamy w różnych państwach europejskich.w MIEŚCIE NIE MA TOALET PUBLICZNYCH , ŚMIECI WALAJĄ SIĘ PO PARKACH BO TRZEBA UTRZYMYWAĆ MOLOCH SPRZEDAJĄCY NIC.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~ niezalogowany
19 stycznia 2013r. o 20:51
Przemyslaw napisał(a):
Dwie panienki w prywatnym biurze...

Nie dla psa kiełbasa :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.