Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Powiatowy Urząd Pracy - sklep bez towaru
~ niezalogowany
29 stycznia 2013r. o 11:13
Przemyslaw napisał(a): To nawet nie powrót do komuny a czysta komuna.Na siłę udowadniają że urząd urząd ponad wszystko.
Osoby które ostatnimi czasy były w PUPie proszę o opisanie swoich wrażeń.

Za komuny 200.000 urzędników bez komputera, w RP nr. trzy 600.000 urzędników z komputerami. Za komuny pracę się dostało, teraz się nie dostanie. Człowieku, ty się intelektualnie rozwijasz czy raczej cofasz?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~buc niezalogowany
29 stycznia 2013r. o 11:26
Przemyslaw napisał(a): Bardzo wiele wskazuje na to że dyskusja o Urzędach Pracy nabierze nowego tempa.Ktoś tam bardzo chce pokazać że pracuje i wymyślił nowy sposób dokuczania bezrobotnym.Jak to możliwe że instytucja pochłaniająca tak ogromne koszta przyjmuje dziennie tylko 20 interesantów? To nawet nie powrót do komuny a czysta komuna.Na siłę udowadniają że urząd urząd ponad wszystko.
Osoby które ostatnimi czasy były w PUPie proszę o opisanie swoich wrażeń.

a skąd masz takie informacje że przyjmuje tylko 20 osób - może najpierw sprawdź a później podsycaj nienawiśc
~Janko niezalogowany
29 stycznia 2013r. o 15:41
Ja bylem dzis i nie bylo zadnego problemu.
211
skorn
29 stycznia 2013r. o 15:46
Kiedyś, jak trzeba bylo stawiac sie co miesiąc to mieli więcej petentów. Dziś wizyty u pośrednika są co 3 lub 4 miesiące, więc roboty jest znacznie mniej, ale urzedasów nie ubyło

<i>
~Janko niezalogowany
29 stycznia 2013r. o 15:57
Ja bylem dzis i nie bylo zadnego problemu.
~chyba nikt niewie niezalogowany
29 stycznia 2013r. o 17:05
~wypowie sie ktos co chodzi napisał(a):
~wersa napisał(a):
~PYTANIE napisał(a): Witam,mam zamiar sie zarejestrowac i teraz mam pytanie jak wyglada wybieranie ofert pracy czy musze wybrac jakas? i jak nie wezme to dostane kare 6 miesiecy zakazu zarejestrowania??

Wlasnie niech ktos sie wypowie jak to dokladnie wyglada z gory dziekujemy.

Wypowie sie ktos kto wie i chodzi podpisywac?? niech ktos napisze co ile sie chodzi?? czy trzeba brac byle jakie oferty?? czy mozna tylko pieczatke wziasc?? bo jezeli to co na stronie urzedu niema zadnych ciekawych ofert dla szukajacego to poco ma to samo ogladac w urzedzie?? napiszcie jak to wyglada w praktyce i osoby co chodza lub chodzily? dzieki i czekamy!!!!!!!!!!

Nie napisze nikt jak to wyglada z tego wynika ze nikt nie chodzi
~Tester niezalogowany
29 stycznia 2013r. o 19:12
Jutro udam się do PUP na rekonesans .Okaże się jak tam pracują i co warta jest ta firma.
Okaże się czy mają jakieś oferty pracy czy tylko same śmieciuchy.Osobiście na własnej skórze zrobię eksperyment.[img=1359483134_hgtlc70.jpg]
~Tester niezalogowany
30 stycznia 2013r. o 10:34
Byłem zobaczyłem i się zasmuciłem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Villaro zaprasza