~ napisał(a): ja dostalem dotacje i dzialam piaty rok. Mysle ze jestem jednym z niewielu, bo znam conajmniej 10osob ktore po otrzymaniu dotacji po roku lub dwoch zwinely swoj interes. I trudno mi okreslic dlaczego tak sie stalo.mysle,ze kazda z tych osob miala nadzieje ze ich interes bedzie sie rozwijal,ale niestety koszty prowadzenia dzialalnosci sa zbyt wysokie,aby moc dzialac w ubozejacym srodowisku
>
To bardzo pozytywny przykład.Oby takich było jak najwięcej .Niestety sam Pan pisze jest jednym z niewielu którym się powiodło.Tak jak Pan wspomina .Koszty prowadzenie działalności są zdecydowanie za wysokie.Mimo wszystko gratuluję i życzę aby trwało tak zawsze.
Dopisane 28.02.2013r. o godz. 07:49:
Oznajmiono wszem i wobec " BEZROBOCIE OSTRO W GÓRĘ " zatem pora na ostrą restrukturyzację Powiatowego Urzędu Pracy z SOCJALISTYCZNYM NAMASZCZENIEM.
W obecnej postaci przyczynia się on do wzrostu bezrobocia .Przyczynia się do podrożenia kosztów pracy.Gdy wszystkie PUPy skurczą się do jednopokojowych malutkich agencji rynek pracy odżyje .
Dopisane 28.02.2013r. o godz. 07:51:
Rada Miasta oraz Prezydent wyzbywają się deficytowych tworów a Starostwo co ?
Czy chce tkwić w marazmie po PRLu ?