Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Powiatowy Urząd Pracy - sklep bez towaru
2900
#falco nieaktywny
4 marca 2013r. o 21:27
kiedyś ,,podpisywałem listę,, a kiedy zapomniało mi się to ostatnio dostalem ,,karę,,
nie mogłem sie ponownie zarejestrować przez sześć miesięcy...
to jest mój wkład w spadek bezrobocia... :D
zapewne zostanie to ujete w papierkach że jednak ,,spada,,
jeszcze kilkunastu takich delikwentów i bedzie można oznajmić donośnie że...no właśnie że co?

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
4 marca 2013r. o 21:31
aspera napisał(a): Oferty pracy są tylko trzeba CHCIEĆ PRACOWAĆ, jeżeli woli się siedziec w domu i dostawać kuroniówkę to ich sprawa. może faktycznie nie mają lepszych niż najniższa krajowa ale to zawsze coś, niektórzy muszą się narobić zeby dostać tą najniższą a nie siedzieć na dupie i dostawac kase.

Idąc twoim tokiem rozumowania to Niemcy są nierobami. Oni za 500 euro do roboty nie pójdą a nasze polskie giganty intelektu owszem.
Ich gospodarka jest jedną z najmocniejszych na świecie a nasza już praktycznie się rozleciała. Popatrz jaki paradoks ,nieroby mają silną gospodarkę a pracowici Polacy mają jedno wielkie gie :)
~ niezalogowany
4 marca 2013r. o 21:45
falco napisał(a): kiedyś ,,podpisywałem listę,, a kiedy zapomniało mi się to ostatnio dostalem ,,karę,,
nie mogłem sie ponownie zarejestrować przez sześć miesięcy...
to jest mój wkład w spadek bezrobocia... :D
zapewne zostanie to ujete w papierkach że jednak ,,spada,,
jeszcze kilkunastu takich delikwentów i bedzie można oznajmić donośnie że...no właśnie że co?

Jeżeli urzędnik popełnia błąd lub o czymś zapomni, to tłumaczy się, że jest tylko człowiekiem i ma do tego prawo.

Jeżeli zapomni osoba bezrobotna, jest karana wyrejestrowaniem, pozbawieniem ubezpieczenia zdrowotnego oraz środków do życia. Jeżeli nie uda się znaleźć pracy, nie dostanie zasiłku z MOPS, ponieważ do tego trzeba być zarejestrowanym w PUP. Jest to nieludzkie.
648
#Gnat nieaktywny
4 marca 2013r. o 22:20
Powinni otworzyć jeszcze 3 Urzędy Pracy, przynajmniej praca będzie w tych urzędach. Zawsze to jakieś 150 osób znajdzie zatrudnienie.

"Nigdy nie zapomnij, że Twoim ostatecznym celem jest pokonanie Diablo"
~ niezalogowany
5 marca 2013r. o 1:28
~ napisał(a): Turlaj dropsa Przemysław :D
:D
2884
ela
5 marca 2013r. o 21:06
~ napisał(a):
Czy ktoś to może przetłumaczyć ??
~ niezalogowany
5 marca 2013r. o 21:12
ela napisał(a):
~ napisał(a):
Czy ktoś to może przetłumaczyć ??

Spadaj!! :)
2884
ela
5 marca 2013r. o 21:16
To o dropsach ładniej brzmi niż spadaj, tak "cukierkowo" ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.