Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Powiatowy Urząd Pracy - sklep bez towaru
~ niezalogowany
5 marca 2013r. o 22:25
~ napisał(a):
~ napisał(a): Turlaj dropsa Przemysław :D
:D
>

Prawdziwy Polak katolik
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~XXX niezalogowany
13 marca 2013r. o 17:16
Przychodzi gość do pośredniaka i pyta:
- Jest jakaś praca dla mnie?
Babka w okienku uśmiecha się słodko:
- Tak, jest. Prezes Orlenu, trzysta tysięcy miesięcznie, służbowe Porsche i dom w Konstancinie.
- Pani żartuje! - mówi facet.
- Tak, ale to pan zaczął.
~ niezalogowany
13 marca 2013r. o 22:50
Aby dostać dotację z pup na otwarcie własnej działalności trzeba mieć 2 poręczycieli którzy uwaga!! zarabiają wspólnie min 5 tys NETTO :D żenada jakaś...
~Zbigniew niezalogowany
14 marca 2013r. o 8:53
Jeśli nasi pracodawcy nie są zainteresowani legalnym zatrudnianiem pracowników to i z kąt mają się brać miejsca pracy. Mam pytanie dla kogo są pieniądze na otwarcie własnej działalności-według mnie dla trwale bezrobotnych a więc stwarzanie barier nie do przejścia jest niezłym paradoksem.Jestem ciekaw ile firm,które się otworzyły w poprzednich latach istnieje do dziś i dalej się rozwija? Czy UPP kontroluje to czy zaproponowano im dofinansowanie na stworzenie nowych miejsc pracy i czy w ogóle ktoś nad tym panuje,a nie tylko nabija statystykę?
~? niezalogowany
14 marca 2013r. o 8:55
~ napisał(a): Aby dostać dotację z pup na otwarcie własnej działalności trzeba mieć 2 poręczycieli którzy uwaga!! zarabiają wspólnie min 5 tys NETTO :D żenada jakaś...

albo poreczenie majątkowe lub w formie zaliczki z konta bankowego,

ogolnie jak nie masz kasy to po co się bierzesz za otwieranie działalności? aby wydoic 20 000 ???? bądź poważny i idz po rozum !
~Zbigniew niezalogowany
14 marca 2013r. o 8:58
Chyba po to się pracuje aby zarabiać na utrzymanie swoje i swojej rodziny,więc otwarcie swojej firmy jest jedną z takich możliwości,czą nie?
~Zbigniew niezalogowany
14 marca 2013r. o 8:59
Chyba po to się pracuje aby zarabiać na utrzymanie swoje i swojej rodziny,więc otwarcie swojej firmy jest jedną z takich możliwości,czyż nie?
~ niezalogowany
14 marca 2013r. o 11:35
~? napisał(a):
~ napisał(a): Aby dostać dotację z pup na otwarcie własnej działalności trzeba mieć 2 poręczycieli którzy uwaga!! zarabiają wspólnie min 5 tys NETTO :D żenada jakaś...

albo poreczenie majątkowe lub w formie zaliczki z konta bankowego,

ogolnie jak nie masz kasy to po co się bierzesz za otwieranie działalności? aby wydoic 20 000 ???? bądź poważny i idz po rozum !

Wydoić to Ty możesz krowe ;) I kto powiedział, że nie mam kasy?? Ty idź po rozum, po to jest ta dotacja żeby zacząć zarabiać pieniądzę...od czegoś trzeba zacząć, a jak ktoś nie ma pomysłu na siebie tak jak Ty to już nie moja wina...sam byś pewnie wziął ale pewnie nie masz ani poręczycieli, ani zaliczki :) tyle w tym temaci..pozdrawiam :)))
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.