Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Powiatowy Urząd Pracy - sklep bez towaru
5413
#Przemyslaw nieaktywny
28 marca 2013r. o 10:35
~ napisał(a):
Przemyslaw napisał(a): Te kursy służą jedynie przepływowi unijnych pieniędzy do ludzi którzy przy bezrobotnych robią swoje interesy.

Masz na myśli swojego syna ?
>

No słucham .Może więcej szczegółów .Może któryś z moich synów prowadzi kursy dla bezrobotnych ? Może rozdaje publiczne pieniądze ? A może komuś coś ukradł ?

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 marca 2013r. o 10:40
Przemysławie, skoro tak Ci nie pasuje PUP to po co bierzecie z PUP'u dotacje ?
~ niezalogowany
28 marca 2013r. o 10:42
Z tego wynika, że jednak jest jakiś towar, który dostałeś, prawda ? :>
5413
#Przemyslaw nieaktywny
28 marca 2013r. o 11:24
~ napisał(a): Przemysławie, skoro tak Ci nie pasuje PUP to po co bierzecie z PUP'u dotacje ?
>

Urząd Pracy jako taki jest potrzebny/ prywatny urząd pracy .Jednak w obecnej formie to zwykła pralnia unijnej kasy.
Proszę podać przykład gdzie ja wziąłem dotacje .
Pozostaje jeszcze jedna kwestia .Domyślam się że pisze to osoba kierująca lub związana z PUP .Skoro przesyła PANI takie rewelacje proszę o ich dokumentację.Ja nie mam nic do ukrycia .Nikomu nic nie ukradłem i nikomu nic nie jestem winien.Piętnuje bezsensowną politykę Powiatowych Urzędów Pracy.
Przy okazji proszę nie robić słuchaczom wody z mózgu i dowieść że UP jest wydolny .
Proszę jako obywatel RP wiedzieć ile od początku istnienia kosztował podatnika Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu /ile wydano na niego publicznych pieniędzy /oraz jakie wymierne korzyści mają z tego bezrobotni ?
Targi pracy się nie odbyły ze względu na brak pracodawców .Czy PUP zamierza zatkać tą lukę kursami i stażami ?

2900
#falco nieaktywny
28 marca 2013r. o 11:48
inni -tak jak ty-też prosili o odpowiedzi na postawione pytania...i co? ??

ja pytam...jaki jest adres bolesławieckiej ,,siedziby ,, RP?

:D
MOŻE SIĘ CHCĘ ZAPISAĆ?... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
5413
#Przemyslaw nieaktywny
28 marca 2013r. o 21:13
falco napisał(a): inni -tak jak ty-też prosili o odpowiedzi na postawione pytania...i co? ??

>

To zależy od decyzji prezydenta miasta .Odpowiednie pismo zostało złożone w styczniu.

Dopisane 28.03.2013r. o godz. 21:13:

Powyższy temat jednak dotyczy działalności Urzędu Pracy.

~falko niezalogowany
29 marca 2013r. o 11:13
falco napisał(a): inni -tak jak ty-też prosili o odpowiedzi na postawione pytania...i co? ??

>

Zapisz się lepiej do agencji towarzyskiej .Nie rób tego ręką na obczyźnie .Wstyd .
~ niezalogowany
29 marca 2013r. o 11:16
~falko napisał(a): >

Zapisz się lepiej do agencji towarzyskiej .Nie rób tego ręką na obczyźnie .Wstyd .

Nie wiem czy wiesz Przemysłąwie ale zdradzasz się :D
Przestań zachowywać się jak błazen.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy