Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Powiatowy Urząd Pracy - sklep bez towaru
~ niezalogowany
3 kwietnia 2013r. o 15:09
Przemyslaw napisał(a): PanM płaci niewielkie podatki i nikomu nic nie zabiera .

No niezły polityk z Pana. Pańskie wpisy są niczym rzeka miodem płynąca, która poprawi byt mieszkańców Bolesławca, tak ? Nie wiem po co pytam jak i tak nie odpowiada Pan na pytania.
W każdym razie ludzie czytają i mam nadzieję, że jest Pan skończony. Zero.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
3 kwietnia 2013r. o 20:07
Nadzieja jest matką .................Pozostań przy niej.
~ niezalogowany
3 kwietnia 2013r. o 23:06
niedługo rzucą sporo śmieciówek .Półki się zapełnią .Nie będzie na co narzekać.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
4 kwietnia 2013r. o 10:17
~}
No niezły polityk z Pana. Pańskie wpisy są niczym rzeka miodem płynąca, która poprawi byt mieszkańców Bolesławca, tak ? Nie wiem po co pytam jak i tak nie odpowiada Pan na pytania.
W każdym razie ludzie czytają i mam nadzieję, że jest Pan skończony. Zero. [/c napisał(a): >

Czy tak trudno pisać na temat ? Czy zamiast zadawać mi pytanie nie lepiej posłużyć się argumentami przeciwko .Argumentami na temat .Tak ludzie czytają .Jednak nie można tu spotkać ani jednego wpisu osoby zadowolonej ze współpracy z PUP Bolesławiec.Na kilkanaście tysięcy odsłon to chyba dosyć dziwne.Głosowanie internautów też nie pozostawia złudzeń co myślą o tym urzędzie.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~ niezalogowany
4 kwietnia 2013r. o 12:28
Zrób Pan sondę na swój temat, to zobaczy pan wynik na jaki sobie zasłużył.
Wciskanie ludziom kitu ma Pan we krwi. Wszystko może chciałby pan naprawić ale czyimś kosztem (i we własnym interesie). Jest pan leniem żerującym na innych. Nic Pan nie robi w polityce, nie wywiązuje się ze swojej jałowej paplaniny.
To tyle o Panu i pańskiej patologicznej polityce.
~ niezalogowany
4 kwietnia 2013r. o 16:04
~ napisał(a): niedługo rzucą sporo śmieciówek .Półki się zapełnią .Nie będzie na co narzekać.

no wlaśnie rzucili-BDN- zapotrzebowanie na 100 osob,umowa-zlecenie,praca na trzy zmiany,siedem dni w tygodniu dniówka 43 zł
5413
#Przemyslaw nieaktywny
4 kwietnia 2013r. o 21:17
~ napisał(a):
~ napisał(a): niedługo rzucą sporo śmieciówek .Półki się zapełnią .Nie będzie na co narzekać.

no wlaśnie rzucili-BDN- zapotrzebowanie na 100 osob,umowa-zlecenie,praca na trzy zmiany,siedem dni w tygodniu dniówka 43 zł
>

Co oznacza skrót BDN ?
NO NIESTETY CI NA ŚMIECIÓWKACH NIE MAJĄ PRAWA DO WOLNYCH SOBÓT.
NIE MAJĄ PRAWA DO WOLNYCH NIEDZIEL.
NIE MAJĄ PRAWA DO URLOPU.
NIE MAJĄ PRAWA DO EMERYTURY
NIE MAJĄ PRAW CZŁOWIEKA.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
10582
#Kolec nieaktywny
4 kwietnia 2013r. o 21:28
I co Pan Przemysławie w związku z tym proponuje?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza