Pannazdzieckiem napisał(a):~ napisał(a): ...
Jako dyżurny antyklerykał muszę stwierdzić , co następuje : :D
Bóg do niczego mnie nie zobowiązał , uwielbiam być Jego sługą
~ napisał(a): Jesli ktos twierdzi, ze poznal czym (KIM), jest Stworca, czy tez tego sie nauczy, tzn., ze nie nie pozna, nic nie wie, i niczego sie nie nauczy.
Pannazdzieckiem napisał(a):~ napisał(a): Jesli ktos twierdzi, ze poznal czym (KIM), jest Stworca, czy tez tego sie nauczy, tzn., ze nie nie pozna, nic nie wie, i niczego sie nie nauczy.
Zacznijmy w takim układzie od aksjomatu Miłość. Co masz przeciwko Miłości Nieznany Bolecnauto/ nautko ? :)
~ napisał(a): Piszesz bez sensu. Przeczytaj sobie powyższe swoje zdanie i spróbuj odnaleźć w tym chociażby źdźbło logiki.
Pannazdzieckiem napisał(a):~ napisał(a): Piszesz bez sensu. Przeczytaj sobie powyższe swoje zdanie i spróbuj odnaleźć w tym chociażby źdźbło logiki.
:D Logika również zależy od zaprogramowanych poczynań. Lubię pisać bez sensu , nie wiem czy czytałeś/aś moją bajkę o forsie .. niedawno publikowałem na Bolec.info :)
~ napisał(a): ...Nie jestes katolikiem. Dla katolikow zrodlem poznania Boga (Milosci) jest Pismo sw. Tradycja i Magisterium Kosciola. .
Pannazdzieckiem napisał(a):~ napisał(a): ...Nie jestes katolikiem. Dla katolikow zrodlem poznania Boga (Milosci) jest Pismo sw. Tradycja i Magisterium Kosciola. .
Nie muszę , na Andromedzie również katolików nie ma ... chyba , że się mylę :D Żródłem poznania Boga nie jest władza , a pokorna służba , Jezus o tym mówił , szkoda , że nie słuchacie:)
~ napisał(a): ...Zrodlem poznania Boga nie jest wladza. Masz racje. Dla katolikow zrodlem poznania Boga jest Pismo sw., Tradycja i Magisterium Kosciola.