Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprawdzamy, czy płacisz abonament ?

~ niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 21:59
Dlaczego mam płacić tyle razy za odbiornik tv. Raz zapłaciłam jak kupiłam a teraz mam płacić, że go mam??????
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kusy niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 23:17
~ napisał(a):
Do naszych drzwi w godzinach 8-20 w dni robocze może zapukać upoważniony pracownik Poczty Polskiej (nie będzie to listonosz), który ... sprawdzi ...

A ja mu pokażę upoważnienie od żony że mam nie wpuszczać takich pracowników poczty. I może mi skoczyć.
2900
#falco nieaktywny
13 stycznia 2013r. o 6:52
,,w godzinach 8-20,,?
to pech...o 8-ej jeszcze śpię a o 20-ej już śpię :P
i to min. dzięki polskiej tv która to szokuje mnie kolejnymi ,,hitami ,,tak jak wczoraj Polsat ,,predatorkiem,, :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
13 stycznia 2013r. o 7:29
za polsat nie ma abonamentu takiego jak za publiczną tv.a wogóle to jakieś dziwne....,kupuję telewizor i automatycznie muszę płacić i utrymywać serial m jak miłość,pensyjkę gwiazdorską tomasza liska.to pójdżmy dalej...,kupujemy rower-płacimy na tour de pologne,kupujemy kuchenkę-płacimy abonament dla geslerowej,korzystamy z rodzinnego lekarza-płacimy owsiakowi,kupujemy ogórka,marchewkę,kaktusa- płacimy pirogowi,jacykowi.można mnożyć takich przykładów głupich i złodziejskich,bo jaki my mamy udział w tym co oglądamy w tvp.przecież i tak już sponsorujemy wszystko w tym kraju,wkładamy kupe kasy ,która jakoś do nas nie wraca...przecież na coś idą te nasze podatki.puliczna tv tylko się tak nazywa,to nie jest taka tv jaką mają anglicy,to jest elitka,kolejna partyjka do rozgrywania swoich intersów.skoro finansujemy partie,to czemu nie telewizje publiczną.przy zmianie władzy wkraju zmienia się cały zarząd w tvp,kghm...,a nawet w naszej ceramice.posadki,gdzie tu jeszcze wcisnąć tyłek na ciepły stołek,a najlepiej na 3 stołki.takie to wszystko niezależne od rządu jak rower od kół.
~ona niezalogowany
13 stycznia 2013r. o 9:11
NIC TYM POLSKIM ZLODZIEJOM PLACIĆ NIE BEDE!!! ŻEGNAM!
670
ramaj
13 stycznia 2013r. o 9:53
A jak może być z niepłacącymi abonamentu a mającymi wykupioną kablówkę.Czy kontrolujący urząd może zażądać od Kablówki wykazu ich klientów ?Jak powinna zachować się w tej sytuacji Kablówka w grę wchodzi przecież ustawa o ochronie danych osobowych.Czy ew.Kablówka powinna nas o tym powiadomić - dobrze aby ktoś kompetentny z Kablówki się wypowiedział.
~ niezalogowany
13 stycznia 2013r. o 12:28
ramaj napisał(a): A jak może być z niepłacącymi abonamentu a mającymi wykupioną kablówkę.Czy kontrolujący urząd może zażądać od Kablówki wykazu ich klientów ?Jak powinna zachować się w tej sytuacji Kablówka w grę wchodzi przecież ustawa o ochronie danych osobowych.Czy ew.Kablówka powinna nas o tym powiadomić - dobrze aby ktoś kompetentny z Kablówki się wypowiedział.

Na wniosek sądu operatorzy telefonii komórkowej są zobowiązani do dostarczenia bilingów połączeń (a czasami nawet treści SMS).
Na tej samej zasadzie mogą być dostarczone informacje od dostawcy sygnału TV kablowej, cz też satelitarnej
7878
#ojciec nieaktywny
13 stycznia 2013r. o 12:43
Widzicie co narobiła tylda zakładając ten temat? Dla mnie to pracownik poczty, który myślał, że wystraszy ludzi wpisując wyrywki z internetu i zostanie wpuszczony do NASZYCH domów. Nie takie to proste proszę państwa, bo istnieje coś takiego, o czym też przy okazji tej sprawy zrobiło się głośno jak MIR DOMOWY. Nikt mi nie wejdzie do mego domu, bo ma jakieś tam upoważnienie...hehehehe...niech puka, stuka, dzwoni do drzwi nawet co 5 minut. Paszoł won!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza