Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprawdzamy, czy płacisz abonament ?

2924
#Anonim2924 nieaktywny
12 stycznia 2013r. o 20:05
gover napisał(a):
Rowniez zaplace, jesli dwa razy w ciagu tygodnia bede mogl ogladac "Bola i Lolka", "Rumcajsa" , trzy filmy przygodowe, dwa historyczne, oraz transmisje z posiedzenia z posiedzenia zarzadu PIS i PO.

Bolka i Lolka popieram, Rumcajsa też, filmom przygodowym TAK!

Co do transmisji z "libacji" PiS i PO, to już masz przecież... I to na okrągło, czasem tylko przerywane M jak Gów.. młość i Złotopolskimi... Podobno w 21876 odcinku M jak Miłość Lucjan Mostowiak zamorduje pod wpływem amfetaminy starą i zgwałci męża Marysi...

~ napisał(a): Każda antena na dachu to informacja o użytkowaniu telewizora lub radia. To że nie sprawdzali do tej pory to nie znaczy że nie mogą zacząć tego robić.
Jeżeli listonosz się nie wywiąże to sprzęt elektroniczny to zrobi za niego.

A co jak antenę do naziemnej zamontuję na strychu? Robota-wróbla z wbudowana drukarką do mandatów mi wyślą żeby zajrzał? Kota kupię sobie :-)

To że niektórzy psy trzymają na "uwięzi" nie znaczy ze nie zaczną ich spuszczać...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~pietrek1 niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 20:05
mnie to nie dotyczy. ja mam dom jednorodzinny i nikt mi nie będzie mówił, co ja mam zrobic ze swoja własną anteną na swojej własnej elewacji. W warunkach zabudowy nie mam zakazu wieszania anteny, więc mogą co najwyżej mnie cmoknąć :D
może w blokach to co innego, nie wiem. Chociaż moi starzy mieszkają w bloku i nigdy nie ponosili żadnej dodatkowej, wyszczególnionej w rachunku za mieszkanie, opłaty za antenę.
2924
#Anonim2924 nieaktywny
12 stycznia 2013r. o 20:07
~Już nie PO napisał(a): To jest Wina Tuska jak dochodził do władzy to nawoływał do niepłacenia abonamentu a teraz za jego zgodą nękają biedny naród.Tak sam jest z radarami.

Tu się zgadzam! Donald Oszustusk!
~pietrek1 niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 20:08
kurczę, Wujek, muszę pilnować, zeby nie przeoczyć tego odcinka M jak M. To się będą wióry sypać, jak Lucek dopierze się do doktorskiego odbytu :D
2924
#Anonim2924 nieaktywny
12 stycznia 2013r. o 20:09
Nie tylko za zgodą, za jego namową a nawet za nakazem!
9984
#gover nieaktywny
12 stycznia 2013r. o 20:12
~pietrek1 napisał(a): kurczę, Wujek, muszę pilnować, zeby nie przeoczyć tego odcinka M jak M. To się będą wióry sypać, jak Lucek dopierze się do doktorskiego odbytu :D

Naprawde takie sprawy Cie interesuja?
~pietrek1 niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 20:14
gover napisał(a):
Naprawde takie sprawy Cie interesuja?

jak to mówią, człowiek uczy się całe życie :D
~ niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 20:15
~pietrek1 napisał(a): Chociaż moi starzy mieszkają w bloku i nigdy nie ponosili żadnej dodatkowej, wyszczególnionej w rachunku za mieszkanie, opłaty za antenę.

Cóż stoi na przeszkodzie aby zacząć za nią płacić spółdzielni? :D
Deszczu na dachu też nie chcecie a za niego płacicie :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza