Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprawdzamy, czy płacisz abonament ?

~ niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 20:17
Z tym deszczem dobre ! :D Podobno Roman ma też za śnieg wprowadzić... Od ilości bałwanów w mieście :-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~pietrek1 niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 20:19
~ napisał(a):
~pietrek1 napisał(a): Chociaż moi starzy mieszkają w bloku i nigdy nie ponosili żadnej dodatkowej, wyszczególnionej w rachunku za mieszkanie, opłaty za antenę.

Cóż stoi na przeszkodzie aby zacząć za nią płacić spółdzielni? :D
Deszczu na dachu też nie chcecie a za niego płacicie :D

ja nie płacę. Deszczówki nie odprowadzam do sieci kanalizacyjnej, tylko jestem zobowiązany do jej rozprowadzenia w obrębie własnej działki, co też czynię :)
8375
#GosiaG nieaktywny
12 stycznia 2013r. o 20:45
[img=1358019792_zpkzakv.jpg]

Faceci w czerni istnieją :D

Lilith ^^
~ niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 20:53
no wlasnie mnie szlak trafia ze place za cyfre i jeszcze kaza placic za jakis abonament pocztowy mnie to wkurza ;(
8375
#GosiaG nieaktywny
12 stycznia 2013r. o 21:02
http://www.komputerswiat.pl/blogi/blog-redakcyjny/2011/12/abonament-rtv-za-komputer-i-prad,2.aspx#content

Lilith ^^
~rino niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 21:03
Niech sobie tvp zakoduje programy a nie na siłę ludziom wciskają. I to ma być DEMOKRACJA? .Jeżeli mam wybór to wybieram sobie Polsat albo inną cyfrówkę .Włażą nam z buciorami w nasze prywatne życie ,niech jeszcze naszym żonom liczniki dowcipne założą i limity na bzykanie wprowadzą i za każdy numerek ponad normę opłata .
~ niezalogowany
12 stycznia 2013r. o 21:18
Ruch Palikota prężnie działa więc niech wyjaśni tą sprawę czy mamy płacić ten abonament RTV czy nie.
3123
#Thor nieaktywny
12 stycznia 2013r. o 21:45
Moim zdaniem założenie tego tematu to nic innego, jak kolejna próba straszenia ludzi, którzy nie płacą abonamentu.
Taki kontroler z poczty, to może sobie chcieć wchodzić i kontrolować.
Poczta nie jest instytucją uprawnioną to takich kontroli, a tym bardziej do wchodzenia do domu obywateli.

Sama sprawa płacenia abonamentu do idiotyzm z czasów PRL.
Płaci się abonament za odbieranie danej telewizji, a nie za samo posiadanie odbiorników.
Tym bardziej, żeby płacić abonament, należało by podpisać umowę, jako że Telewizja Polska S.A. jest spółką prawa handlowego i powinna zawrzeć z ewentualnymi odbiorcami umowy, na podstawie których można dochodzić roszczeń z tytułu niepłacenia abonamentu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!