GosiaG napisał(a): Pannazdzieckiem napisał(a): ... jak Egipcjanie zbudowali piramidę Cheopsa ?
Nie wiedzieli o istnieniu grawitacji ?
:D
Pół dnia się z tego śmiałem Droga Jaszczurzyco :* :D :D :D Uwielbiam ludzi z poczuciem humoru , nawet , jeśli są Kobietami- Jaszczurzycami ;)
Gdzieś słyszałem , że Sitchin nie lubił się z Denikenem , Drogi Zmotywowany Kolego :) Myślę , że ze sobą rywalizowali , a to nie oto chodzi. Chodzi o współpracę ... apropos współpracy ... nasza forumowa Koleżanka :* , przesłała mi linkę do poczytania na prywatnym kanale , nie chciała tej linki publikować , bojąc się C.. enzury. Ja tam się C..enzury nie boję , bo mam znajomości :) ... z Technicznym na piwo jesteśmy umówieni , tylko On się jeszcze nie zdeklarował. A nawet jeśli mnie wytnie , to i tak jestem do tego przyzwyczajony :D
No to macie tutaj, lekturę na wieczór :
http://stopsyjonizmowi.wordpress.com/wielki-terror/chazarska-dzicz-panem-swiata-tom-i-zaglada-rosji-henryk-pajak/
Jeszcze raz dziękuję Droga Koleżanko :* Na tezy zawarte w artykule trafiałem dość często w ciągu ostatnich lat . Protokoły syjonistycznych meneli również czytałem, a raczej obszerne opracowania. Z racji swej ludzkiej natury nie jestem w stanie objąć Świadomością wszystkich aspektów życia , Droga Koleżanko, ale wiara czyni cuda , nie będzie trzeciej wojny , pogonimy wężowe plemię :)
Zmotywowany , proszę przeczytać :)
A nie sądzisz Droga Arystokratko :) , że Gocha , równa babka jest ? :)
Dopisane 06.10.2013r. o godz. 19:29:
A cha Fojerfox śmiga , jak opętany , dzięki Zmotywowany za właściwego Tipsa :D Na pohybel korporacji Bila od Gejtsów :D na własnej skórze się przekonałem :)