Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W imię przyzwoitości
5413
#Przemyslaw nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 16:10
falco napisał(a): zapomniałem...
w ,,dobrej wierze,, bo może wreszcie zacznie pan pisać tu normalnie i całkowicie ,,charytatywnie,,
ot taki dobry ze mnie człowiek.... :D
>

Panie Falco --- jestem społecznym asystentem posła , społecznym dziennikarzem na portalu Bolec Info i społecznie pełnię funkcję przewodniczącego Powiatowego Klubu Ruch Palikota .Specjalnie dla Pana za wszystkie te czynności nikt nic mi nie płaci .Ani grosika .Wszystko co jako organizacja polityczna robimy musimy pokrywać z własnych składek.Jeśli otrzymamy przydział na pomieszczenie biurowe będziemy za nie płacili swoimi pieniędzmi .Nie tak jak inne partie.
Więc w praktyce jestem takim samym obywatelem jak Pan.Różni nas to że ja się przeciwstawiam złu osobiście pod własnym nazwiskiem a Pan mimo że też boli go to zło obrał sobie za cel mnie.
Proszę wytłumaczyć wszystkim czy to sensowne i racjonalne zachowanie .

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
2 kwietnia 2013r. o 16:12
Masz rację Krysiu. :D
10114
#alter nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 16:19
~ napisał(a):
~Zbigniew Drych napisał(a):
Oczywiście, skoro chce Pan szczekać...
Stół mam swój na działce, akurat jest dobra pora bo są włamania więc będzie ktoś tego stołu i działeczki pilnował.
Znowu Pan napisze, że to pomyłka i prywatna rozmowa ?
Jutro mogę zadzwonić w tej sprawie ?
Bo jeżeli Pan się wycofa to wie Pan...

I co?
Bo coś mi sie zdaje PanaM nie zobaczymy już w tym przyzwoitym temacie :) a to sprawa honorowa Zmoderowano 02.04.2013 godz.13:42 - powód: korekta cytowania (sentinel)

czy PanM odniesie się do tego? :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2900
#falco nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 16:27
potrzebny wam przydział na lokal?
w Rynku od cholery jest wolnych lokali ale...wy lubicie na ,,frico,,(każda inna partia też)
nie jestem takim samym obywatelem bo ja sam wypracowuję swoje dochody nie licząc ani odrobiny na państwo a wy to robicie...
i nie pisz mi tu pan o ,,społecznym ,, czymkolwiek
gra pan dla siebie i pod siebie...jak pasuje...
:P
zniknie RP przefarbuje się pan na PSL czy PIS...
ja nadal będę sobą...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~zyb niezalogowany
2 kwietnia 2013r. o 18:06
to nie tak falco, żeby przejść do PiSu trzeba mieć czystą kartotekę, byłych ubeków, esbeków, palikotowców, i innych szumowin nie przyjmują
5413
#Przemyslaw nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 19:54
~zyb napisał(a): to nie tak falco, żeby przejść do PiSu trzeba mieć czystą kartotekę, byłych ubeków, esbeków, palikotowców, i innych szumowin nie przyjmują
>

Tymczasem prawi , porządni obywatele poczuli pęd do wiedzy i kultury.Byle szumowinom przecież nie będą fundowali książek.
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/wroclaw/wroclaw-urzednicy-wydadza-krocie-na-ksiazki,1,5457738,region-wiadomosc.html

10114
#alter nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 21:02
Przemyslaw napisał(a):

Czy PanM postepuje honorowo? dotrzymuje słowa?

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
5413
#Przemyslaw nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 21:07
alter napisał(a):
Przemyslaw napisał(a):

Czy PanM postepuje honorowo? dotrzymuje słowa?
>

Odpowiem tak jak przy okazji innego wątku - poniżej smutna refleksja o tych co bywają , zabierają głos i wydają decyzje .

rok temu za 160 zł można było kupić 19 metrów sześciennych wody a w tym roku już tylko 14 .to podwyżka ceny o 38 % .
Podatek od nieruchomości wzrósł o 42,5 %
To proszę Pana tylko rok do roku.
Co Pan teraz powie po pierwsze mieszkańcom Bolesławca ? Że tak ma być ? Że to jest dla ich dobra ? Że to wina Przemysława bo nie był na tych sesjach Rady Miasta ?
P S -- DO CENY WODY DOLICZANE SĄ OPŁATY ABONAMENTOWE I ZOSTAŁY TU UJĘTE.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Nowe domy!